Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ТЪПАТА ШЕГА ВЪВ „ФЕРМАТА“ СКАРА ЖЕСТОКО ПАУЛИНА И КРАСИ

ТЪПАТА ШЕГА ВЪВ „ФЕРМАТА“ СКАРА ЖЕСТОКО ПАУЛИНА И КРАСИ

паулина-красимир-бебе,

„Невинната“ шега на Паулина Ванегас, изречена пред цяла България във „Фермата“, й отряза както главата, така и пътя към Красимир Джунов. След финала на шоуто двамата са се разделили окончателно, а автомонтьорът не ще и да чуе за нея.

Още преди месец стана ясно, че Поли и Краси са скарани и не се поглеждат извън предаването. Оказа се, че причината е именно лъжливата бременност на никарагуанката. Макар пред камерите той да не показа обидата си и да уверяваше, че всичко е окей, след края на снимките скъсал с Паулина, пише „Галерия“.

„Има нещо, което расте вътре в мен, освен любовта ми към теб, и ако ти искаш, след няколко месеца може да е красиво начало на нашия общ, нов свят“ – с тези думи, написани в писмо, Поли съобщи на Краси, че е бременна.

Няколко дни по-късно никарагуанката влезе в стопанството, за да му признае, че се е пошегувала и е искала да изпробва любовта му. „Има някои неща, с които човек не бива да се шегува!“, „Краси, бягай с 200 от тази откачалка“ и „Това беше ужасна гавра с Красимир, унижи го пред цяла България. На негово място не бих простил никога“, гласят само част от коментарите на възмутени фенове в мрежата.

И по информация на изданието Джунов в действителност не й простил. Двамата все още не са коментирали по никакъв начин темата в социалните мрежи, а Поли, която отдавна отпадна от шоуто, избягва медиите. Миналата седмица част от участниците си бяха спретнали купон в град Куклен. На партито Паулина бе сама, без Краси.

Top
>