Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ТУРСКАТА ДЪРЖАВА НОСИ ТОПЛА ХРАНА НА СИЛВИЯ КАЦАРОВА

ТУРСКАТА ДЪРЖАВА НОСИ ТОПЛА ХРАНА НА СИЛВИЯ КАЦАРОВА

silvia-kacarova-силвия-кацарова

Голямата певица Силвия Кацарова кара карантината в Турция в малкото градче Ачкай, където в къща с двор живее по-голямата й сестра Анифе.

Изпълнителката замина за южната ни съседка още с обявяването на извънредното положение в страната ни на 13 март.

По това време в Турция още не върлуваше коронавирусът и певицата прецени, че там ще се чувства по-защитена, няма да е затворена между четири стени в апартамента си, а ще излиза на чист въздух и на зеленина в двора на къщата.

Освен това така двете сестри прекарват повече време заедно, защото от многото участия и ангажименти на Силвия все не й остава време да й погостува за по-дълго, пише „Галерия“. В дома на сестра й всеки ден носят топла храна, за да не се налага да се излиза дори до магазина, което властите в Турция наложиха на всички хора над 60 години.

Самата Силвия не си показва носа навън, но сестра й понякога отива до близкия магазин или до аптеката.

Затова и лъжливите папарашки снимки как известната певица се разхожда свободно по столичните улици, нарушавайки карантината, направо я вбесили. Те били правени много по-рано, преди тя да замине за Турция.

„Как е възможно в тези тежки времена да се тиражират подобни откровени лъжи и да се петни името ми, при положение, че повече от месец стриктно спазвам изолацията, и то в съседна Турция при сестра ми. Възмутена съм от писанията и клеветите, които са подсъдни“, написа СИлвия в профила си във фейсбук.

Top
>