Вие сте тук
Начало > Шоу > УЧАСТНИЦИ И ЗРИТЕЛИ СТРАДАТ ЗА ВАЛЕРИ, ЛЮБИМЕЦЪТ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СИ ТРЪГНА НЕЛЕПО

УЧАСТНИЦИ И ЗРИТЕЛИ СТРАДАТ ЗА ВАЛЕРИ, ЛЮБИМЕЦЪТ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СИ ТРЪГНА НЕЛЕПО

валери григоров valeri grigorov

Фаворитът на участниците и зрителите в четвъртия сезон на „Игри на Волята“ Валери Григоров си тръгна след нелепа загуба. Той се изправи в капитанска битка срещу Зорница и Алекса.  В изненадващата елиминация последен завърши Валери, което остави Безстрашните без капитан и с един играч по-малко.

Синът на Мария Гроздева беше претендент за финала и победата в сезона. Той водеше през цялото време в битката, но го спъна пъзелът.

КОЙ Е ВАЛЕРИ ГРИГОРОВ? СИНЪТ НА МАРИЯ ГРОЗДЕВА Е НОВИЯТ СЕКССИМВОЛЪТ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Зрителите беснеят в социалните мрежи и дори обвиняват продукцията, че битката е била нагласена.

“Имаше още какво да дам на играта и на моето племе, наистина съм разочарован от себе си” – сподели той минути след своята загуба. Валери имаше преднина в плуването и целенето на мишени и достигна първи до финалния пъзел, който обаче се оказа съдбоносен за него и го изпрати у дома. Алекса, от своя страна, обърна битката и завърши на първото място, следван от капитана на Непобедимите – Зорница, като и двамата изпратиха Валери със сълзи в очите.

След своята победа, Алекса беше изправен пред дилема между разума и сърцето. Той можеше да избира между предимство за Супергероите в днешната номинационна битка и среща с любимата си Елица. Алекса не предаде племето и зарадва съотборниците си както със спечеленото предимство, така и с плененото знаме на Безстрашните, което те могат да си върнат само в спечелена битка срещу сините.

ЧЕТВЪРТО ПЛЕМЕ ОБРА ОВАЦИИТЕ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

След победоносното завръщане на капитанa им от Арената, Супергеорите разбраха, че играта става още по-безмилостна, а Непобедимите се зарадваха на изравнените сили в племената. Безстрашните изпитаха истинска тревога от липсата на Валери, което предизвика сълзи и съжаление в Мирела.

Top