Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВАЛЕРИ НА МАРИЯ БАКАЛОВА ЩЕ ЖИВЕЕ С БИВШАТА СИ

ВАЛЕРИ НА МАРИЯ БАКАЛОВА ЩЕ ЖИВЕЕ С БИВШАТА СИ

мирела илиева валери григоров mirela ilieva valeri grigorova

Гаджето на Мария Бакалова се събра с бившата си приятелка. Валери Григоров ще живее няколко месеца с предишната си любима Мирела Илиева, и то не къде да е, а на екзотичен остров на Филипините. Двамата по цял ден ще са полуголи само по бански и ще участват в различни предизвикателства. Валери и Мирела са сред участниците на шоуто „Островът на 100-те гривни“, което ще се излъчва по Би Ти Ви и се снима в момента.

Дали старата искра между бившите гаджета няма да припламне отново на екзотичния остров, предстои да разберем. Допълнително масло в огъня налива фактът, че Валери и Мирела се харесаха по време на участието си в друг подобен телевизионен формат – „Игри на волята“. Двамата се загаджиха след края на сезона, но по-късно Валери се влюби в Мария и се раздели с Мирела.

Драмата не приключи дотук. Няколко месеца по-късно в изоставената Мирела се влюби Юлиан Костов, който е продуцент на Мария Бакалова.

Всичко това очевидно не притеснява Мария Бакалова, която се е съгласила приятелят й да участва в шоуто, въпреки че там ще бъде бившата му приятелка.

„Не, не ревнувам Валери. Вярвам му и стискам палци да се представи на ниво“, казала пред свои близки чаровницата Мария.

В момента всички от играта са на Филипините, а изненадите тепърва предстоят.

Валери и Мирела няма да са единствените участници, чиито взаимоотношения ще се следят с интерес.

На Филипините има не една, а цели две Мис България – Теодора Мудева и Елизабет Кравец, която съвсем скоро загуби короната си. Кравец е в предаването с гаджето си Атанас Пелтеков. Той е известен сред тийнейджърите като инфлуенсър, влогър и създател на съдържание. Двамата ще живеят под един покрие и се очаква да стигнат до интимности и секс. Самата Кравец е пожелала да участва във формата, след като е разбрала, че половинката й ще е там, пише „България днес“.

„С него ще съм по-спокойна“, обяснила разжалваната Мис България.

Има очаквания и другата Мис България Теодора Мудева също да бъде сред най-атрактивните участници и да привлича мъжките погледи. Мудева разтрогна годежа си с Румен Радев, с когото заедно участваха в „Игри на волята“. Миската и Радев са разделени вече повече от 3 месеца и хубавицата си няма мъж. Това определено ще заплете драматичен сюжет, още повече че Мудева, както и Валери обича да флиртува в подобни формати.

КУБРАТ ПУЛЕВ ПЕЧЕЛИ „ОСТРОВЪТ НА 100-ТЕ ГРИВНИ“

Иначе във Филипините тече луд купон и видимо всички се забавляват. Единият от водещите – Александър Сано по цял ден прави упражнения и опитва да задържи физическата си добра форма, а колежката му Диляна Попова тихичко си учи репликите и не досажда на никого.

„Тук сме си построили рая“, коментират хора от снимачния екип.

Най-вероятно това е само в началото, тъй като с всяка от игрите борбата за парите и властта ще става все по-ожесточена. В нея участниците ще изпитат възможностите си да оцеляват далеч от удобствата и комфорта на цивилизацията, но близо до едно истински голямо богатство – гривната. В нея са съсредоточени не само властта и парите, но и голямата цел.

Тримата играчи, които имат на китката си най-много гривни, ще достигнат до финала, където ще се борят за своя дял от наградата от 300 000 лева. Всички участници, стъпили на острова, получават равен брой гривни, които ще отговарят на определена стойност. Докато са на острова, приключенците могат да печелят и губят гривни, като се състезават в различни предизвикателства, или да получават такива и от други участници. Ето защо благополучието на всеки един играч в създалото се ново общество в „Островът на 100-те гривни“ ще зависи от хората, с които се обгражда, а приятелствата – емоционални и стратегически, ще струват истинско богатство, обясняват от екипа.

Top
>