Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВАЛЕРИЯ И ЕВГЕНИ ПРИЗНАХА, ЧЕ СЕ ДУМКАТ, ГЕНЧЕВ ИЗВЪН ШОУТО СЕ ОКАЗА ДРУГ ЧОВЕК

ВАЛЕРИЯ И ЕВГЕНИ ПРИЗНАХА, ЧЕ СЕ ДУМКАТ, ГЕНЧЕВ ИЗВЪН ШОУТО СЕ ОКАЗА ДРУГ ЧОВЕК

валерия евгени valeria evgeni

Най-новата и одумвана светска двойка в държавата Евгени Генчев и Валерия от „Ергенът“  признаха в ефир пред Николаос Цитиридис в шоуто му по бТВ, че са правили секс!

Двамата бяха на гости на гологлавия грък с едно от любимите кучета на Вал – Бъди. Тя каза, че от кучетата никога няма да се откаже, а той призна, че е имало моменти, в които е бягал от майка си дори и в чужбина.

Преди това Евгени и избраницата му Валерия бяха в Бургас за рождения ден на татко му Танко.

Бъдещият проекто свекър отбеляза празника си в пицария в кв. Сарафово край морския град и изпрати към София младата двойка за участието им при гологлавия водещ, пише България днес.

Музикантът и моделката загатнаха още, че може и да има скоро време сватба, след като Николаос забеляза скъпия пръстен на ръката на Вал. За евентуалното събитие според Евгени желаещи за техни кумове се редили на опашка. Затова гъркът „ги подкупи“ с островна почивка с думите: „Честито и горчиво с почивка на Малдиви! Яжте, пийте и Цитиридис черпи!“.

ВАЛЕРИЯ Е ПОБЕДИТЕЛКАТА В „ЕРГЕНЪТ“, ЕВГЕНИ Й ПРЕДЛОЖИ

Валерия призна, че срещата с родителите на Евгени не е минала по мед и масло. „Бяха предупредени за мен – моделката с кучетата. Явно очакват от мен да съм само добра домакиня и грижовна майка“. Евгени на свой ред пое руля и опита да обясни сконфузността в поведението на родителите си: „Аз трябва да се извиня и оправдая официално. Баща ми дори не прие, че съм вегетарианец, майка ми криеше от него. А когато разбраха, че тя е веганка – ох!… А сега вече ще има кой да ми готви веганско“, допълни с надежда все още ергенът.

През цялото им гостуване в шоуто влюбените пилета се държаха за ръце и се гледаха нежно един друг. Да са живи и здрави!

Силно впечатление направи, че Евгени Генчев е съвсем различен човек и причина е може би, че той за първи път на екран е себе си и зад него не стои огромен екип от редактори.

Top