Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВАНКО 1 ПОРЯЗА СИНА СИ ЗА КАНДИДАТ-СНАХАТА

ВАНКО 1 ПОРЯЗА СИНА СИ ЗА КАНДИДАТ-СНАХАТА

ванко 1 главчев петър vanko petar glavchev

От седмица насам сред клюките в родния шоубизнес е, че синът на Ванко 1 – Петър, е лудо влюбен и сериозно обвързан с носителката на титлата „Лейди България“ Карина Атанасова.

Двамата са били забелязани да демонстрират любовта си в пловдивски клуб, по време на партито за рождения ден на Петър. Според клюкари отношенията между баща и син Главчеви в момента са особено обтегнати, заради настояването от страна на Петър, Карина да бъде час по-скоро назначена на работа в стоматологичната им клиника.

СИНЪТ НА ВАНКО 1 ЗАБИ МИСКА

И макар до преди дни да бе актуална обява за длъжност „рецепционистка“, Ванко 1 бил категоричен, че в неговата клиника ще работят само и единствено професионалисти. На няколко пъти вече той споделя, а дори и в национален ефир, че приоритет му е пациентите да получат най-доброто обслужване и лечение.

Това била и причината да попари мераците на сина си за професионалното бъдеще на проекто снахата, пише Хот арена. „Това е изключително реномирана клиника, а не е бащиния!“, беснеел Ванко пред свои приближени.

Той бил категоричен в преценката си и след ден вече в клиниката на рецепция бе назначена друга пловдивска красавица.

Top
>