Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВАНЯ ДЖАФЕРОВИЧ НАМЕРИ НОВ НАЧИН ЗА ПРАВЕНЕ НА ПАРИ

ВАНЯ ДЖАФЕРОВИЧ НАМЕРИ НОВ НАЧИН ЗА ПРАВЕНЕ НА ПАРИ

ваня джаферович

Риалити героят Ваня Джаферович продава изгубени вещи. Мачото, който от месеци насам е в ролята на ресторантьор, разкри, че често намира забравени предмети в столичното си заведение. Тези от тях, които дълго време са непотърсени от собствениците им, той предлага на изгодни цени в мрежата.

Ваня не е закъсал за пари, както сметнаха част от зложелателите му. Някои от коментарите се базират на последните му откровения. „Намерих този апарат в бара, никой не го търси, продавам го за 100 лева“, гласи една от последните публикации на победителя от „Сървайвър: Камбоджа“ и водещ на седмия сезон на приключенското предаване в Инстаграм. Кадри той сподели също в официалния си профил и в популярна платформа, където е следван от близо 47 000 души.

ДЖАФЕРОВИЧ ВЪРТЯТ КЕБАПЧЕТА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Освен здравото си семейство и доброто финансово положение, което има към днешна дата, Джаферович продължава да трупа успехи в бизнеса. Барът му доби популярност седмици преди отварянето си, гостите, част от които са познати лица от родния шоубизнес допринасят за блясъка на мястото, а гостоприемството на Ваня и Жени е основната причина броят на посетителите да се увеличава.

Любопитна подробност е, че двамата припечелват доста добре от барчето си. „Галерия“ видя, че салатите се предлагат на цени от 8—13 лв., мезетата струват около двадесет лева, а най-скъпите асортименти I са от топлата кухня.

Top
>