Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВЕРГОВ: СЪС ЗАХАРИ СМЕ КАТО МАЙКА И БАЩА НА ВЛАДО КАРАМАЗОВ

ВЕРГОВ: СЪС ЗАХАРИ СМЕ КАТО МАЙКА И БАЩА НА ВЛАДО КАРАМАЗОВ

захари бахаров юлиан вергов владо карамазов vergov karamazov baharov

Юлиан Вергов призна публично, че и на него, и на Захари Бахаров на няколко пъти им се е налагало да изпълняват ролята на майка или баща за техния пръв приятел в гилдията Владо Карамазов.

В обширно тв интервю популярният актьор, който на младини е делял една квартира с Карамазов, разказа за паникатаката на своя колега в самолета на път за Америка. Случката датира от времето, когато Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров създават в съдружие продуцентската фирма „Три мечки“ и са поканени да представят спектакъла „Ромео и Жулиета“ в познатото от щатските сапунки градче Санта Барбара, Калифорния.

ЗАХАРИ БАХАРОВ ПРИБИРА 100 БОНА ОТ РЕЦИТАЛ ЗА СТИХОВЕ

„Всичко започна в самолета, един голям, двуетажен, в който трябваше да пътуваме 12 часа. И Владо Карамазов направи една ужасяваща истерия. „Ох, не мога, задушавам се, помагайте, ще полудея тук на стълбите!“. В продължение на три-четири часа ние се занимаваме с Владо, който изпада в истерия“, описва трагикомичната ситуация Вергов.

„Не мога, ще полудея!“, повтарял Владо Карамазов. „Изведнъж обаче, както повтаряше това, клюмна и заспа на седалката между нас. И ние със Захари, изнервени, без да можем да заспим, прекарахме останалите часове да се занимаваме с Владо“, припомни си топактьорът.

В Америка триото решило да наеме кола и да разгледа отблизо красотите на Гранд каньон, Сан Франциско, Лас Вегас и други култови места. „Аз карам, Захари гледа картата, а Владо седи като малко детенце между майка си и баща си, не знам кой от нас беше майката, кой бащата и преди всеки завой повтаря: „Нека спрем да питаме, нека спрем да питаме…“. В един момент на мен ми писна, набих спирачките и викам: „Ами слез да питаш!“, изгубил търпение Юлиан Вергов. „Щом ми се карате, няма да питам“, нацупил се секссимволът на Народния. През целия път той не обелил и дума повече и го раздавал обиден на колегите си.

ВЪПРЕКИ СКАНДАЛИТЕ: ЮЛИАН ВЕРГОВ ОСТАВА В „КАПКИТЕ 11“

Юлиан Вергов си спомня и как на връщане кацнали в Париж и на летището без малко не арестували Захари Бахаров. Помислили го за терорист, който скрил бомба в обувки за сноуборд, които Бахаров забравил на ескалатор на летището. Надошли барети, районът бил отцепен, защото се предполагало, че в обувките има бомба, писа „България Днес“.

„Захари без малко да го арестуват“, още потръпва от ужас известният актьор. След разправия обаче белезниците му се разминали и тримата, без да се обръщат, хващат самолета и с облекчение оставят Града на любовта зад себе си.

Top
>