Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗАХАРИ БАХАРОВ ПРИБИРА 100 БОНА ОТ РЕЦИТАЛ ЗА СТИХОВЕ

ЗАХАРИ БАХАРОВ ПРИБИРА 100 БОНА ОТ РЕЦИТАЛ ЗА СТИХОВЕ

захари бахаров

Актьорът Захари Бахаров изкарва стабилни доходи не само от ролите си в киното. Звездата, която ще се появи дори в „Мисията невъзможна“ заедно с Том Круз, върти успешен бизнес заедно със съпругата си Диана Алексиева. Двамата са собственици на фирмата „Интервюто“ ООД, която реализира проекта „ПоетиТе“. В него известни актьори рецитират стихове, а през декември дори ще напълнят зала 1 на НДК.

Проектът на Диана Алексиева започна със скромни рецитали в столичен клуб, но Владо Пенев, Малин Кръстев, Захари Бахаров, Луиза Григорова и други известни лица, които участват в него, бързо станаха популярни и обиколиха цялата странаха, имаха изяви дори в чужбина. Дейността на фирмата на Диана и Захари започва с оборот от 40 хил. лева годишно, след това спада до 38 хил. лева, но после започва да се покачва. По време на пандемията, когато постановките на живо бяха забранени, онлайн рециталите са гледани от над 1 млн. човека. Така през миналата година надскачат 100 000 лева, а за 2022 година се очаква приходите да бъдат рекордни. Само от участието в зала 1 на НДК по груби сметки приходите ще са близо 200 хил. лева

ОГРОМЕН УСПЕХ: ЗАХАРИ БАХАРОВ СИ ПАРТНИРА С ТОМ КРУЗ В „МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА“

Най-евтините билети за събитието по 30 лева отдавна са разпродадени, а скъпите са в порядъка на 120 лева. Много е вероятно да се запълни целият капацитет на залата от 3300 места.

В дружеството Бахаров фигурира само като съсобственик. Половинката му Диана е управител и тя се занимава с основната организация за събитията.

Бахаров има и друга фирма, която бележи стабилни приходи. Тя е регистрирана като реализираща продуцентска и импресарска дейност. Вероятно през нея Захари декларира част от актьорските си хонорари. Отделно са приходите от най-успешния му до момента спектакъл „Чамкория“. От началото на годината актьорът снима и няколко международни филма.

ЗАХАРИ БАХАРОВ ШОКИРА С ХОНОРАР ЗА СЕРИАЛ

Захари се прочу преди време и с огромните си хонорари, които получаваше като водещ на „Националната лотария“. Мистерия остава какъв е хонорарът, който е получил и за участието си в „Мисията невъзможна“. Самият Бахаров досега не е разкривал подробности за участието си най-вероятно заради суров договор, в който са заложени глоби, ако проговори.

„Всички споделяме една и съща съдба… Марчин Дорочински, Иван Ивашкин, Захари Бахаров“, написа режисьорът на продукцията Кристофър Маккуори, споменавайки имената и на други двама актьори, които са част от актьорския състав. След това Бахаров сподели публикацията, но нищо повече. Мобилният му телефон дава свободно, а според негови близки актьорът има вече запитвания за интервю от наши и чужди медии.

„Мисията невъзможна 8“ не е първото участие на звездата от „Под прикритие“ в Холивуд редом с някои от най-големите звезди на киното. Бахаров се появи в петия сезон на сериала „Игра на тронове“, както и във филма „Пазители на наследството“.

Top
>