Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АКТЬОРЪТ АЛЕКС ИВАНОВ СЕ ОЖЕНИ ЗА КРАСАВИЦА ОТ РУСЕ

АКТЬОРЪТ АЛЕКС ИВАНОВ СЕ ОЖЕНИ ЗА КРАСАВИЦА ОТ РУСЕ

алекс иванов aleks ivanov

Втора сватба са вдигнали в екипа на финалния 5-и сезон на любимия кримисериал “Братя“. Това коментират зрителите, след като един от главните герои Алекс Иванов, който играе мафиота Сандо Акарди, качи в социалните мрежи сватбена снимка с приятелката си Мира Яворова. Актьорът специално е отбелязал местонахождението – Бургас, но упорито мълчи за подробности.

АЛЕКС ИВАНОВ ОТ „БРАТЯ“ ЗАБЪРСА НОВО ГАДЖЕ

„Честитоооо“ – пръв му написа колегата Ненчо Балабанов, който се ожени в Несебър преди месец, а постът му бе съпроводен от три торти, три бутилки шампанско и още толкова фойерверки. „Много сте красиви! Да няма новина“ – попита изненадано актьорът Даниел Ангелов.

Той играе шефа на полицията в „Братя“ и също сключи за втори път граждански брак в края на лятото. „Оженихте ли се“, „Сватба ееее“, „Малчо, честито! Бъдете безкрайно щастливи и благословени“, „Прекрасни сте, имайте и много сладки бебета“, „Горчиво“, са част от останалите коментари.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Alex Ivanov (@alexiv93)

„Моето всичко“ е озаглавил сватбената снимка самият Алекс Иванов, отбелязва Телеграф.

Мира Яворова е на 22 години от Русе и също е студентка в НАТФИЗ.

ЕТО ЗАЩО АЛЕКС ИВАНОВ ОТ „БРАТЯ“ ОСТАНА БЕЗ ГАДЖЕ

Вече е участвала в няколко спектакъла и има роля в късометражен филм, а преди това дълги години е практикувала спортни и народни танци, след което се е насочила към киното и театралната сцена. Преди нея актьорът имаше връзка с красивата Христина Петрова, с която споделяха изкуство и пътешествия.

Top