Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛЕКС ИВАНОВ ОТ „БРАТЯ“ ЗАБЪРСА НОВО ГАДЖЕ

АЛЕКС ИВАНОВ ОТ „БРАТЯ“ ЗАБЪРСА НОВО ГАДЖЕ

алекс иванов aleks ivanov

Звездата от „Братя“ Алекс Иванов има нова любов. Екранният мафиотски бос Сандо от кримисериала ходи с колежка от НАТФИЗ.

Мацката, пленила сърцето на считания за нов секссимвол на българското кино, се казва Мира. Двамата са заедно едва от няколко месеца. Ала любовта им е силна, все едно имат връзка от години. Въпреки това двойката все още не е свила любовно гнездо. Но за сметка на това обикалят много из България.

Алекс разкри наскоро за връзката си с красивата брюнетка. Екранният Сандо използва рождения ден на любимата си, за да признае любовта им.

ЕТО ЗАЩО АЛЕКС ИВАНОВ ОТ „БРАТЯ“ ОСТАНА БЕЗ ГАДЖЕ

„Обичам те толкова много. Само ти на света можеш да донесеш щастие“, обръща се звездата към красавицата Алекс.

Влюбените гълъбчета отбелязват празника на Мира във вила в русенското село Широково. Най-вероятно мацката е родом от този край, защото двойката често прекарва време в североизточния район.

Преди да открие любовта в лицето на Мира, Алекс има дълга връзка с друга красива брюнетка – Христина, пише „България Днес“.

Двамата дори живеят под един покрив. Имат си и домашен любимец. Отношенията между екранния Алекс и брюнетката обаче се влошават. И Алекс слага край на връзката си с мадамата. Причината – Христина не го подкрепяла в професионален план, а за сметка на това постоянно имала най-различни капризи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Alex Ivanov (@alexiv93)

Top