Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗАЩО ВЕЛИСЛАВА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ Е ИЗПИЛА ПЛАЦЕНТАТА СИ

ЗАЩО ВЕЛИСЛАВА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ Е ИЗПИЛА ПЛАЦЕНТАТА СИ

велислава ангелова velislava angelova

Знаем, че по света се правят невероятни неща в сферата на науката и технологиите. Знаем също, че има доста жени, които пият плацентата си, защото вярват в нейните чудотворни действия.

През 2015 г. риалити звездата Ким Кардашиян се похвали в блога си, че е направила плацентата си на хапчета, които ще пие, за да се предпазва от следродилна депресия. Тя била направила същото и след раждането на първото дете, като била много доволна от резултата. Решила се на тази стъпка, след като много нейни приятелки го били направили.

КОЙ Е ДИМИТЪР ЛЕФТЕРОВ? МУЗИКАНТЪТ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

В България вече има една популярна бъдеща риалити звезда, която сподели, че е направила плацентата си на шейк. Велислава Ангелова заяви в национален ефир, че е изпила плацентата си и би го направила отново. Брюнетката е майка на три деца, като момиченцето е от първия брак на половинката ѝ.

Велислава е горда с това, че е мама на две момчета, които е родила по естествен път. Интересното е, че е забременяла два месеца, след като е родила първото си дете. Да, плацентата от втората бременност също не е била похабена.

КОЙ Е ВАЛЕРИ ГРИГОРОВ? СИНЪТ НА МАРИЯ ГРОЗДЕВА Е НОВИЯТ СЕКССИМВОЛЪТ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Плацентата съдържа редица полезни вещества като стволови клетки, желязо, аминокиселини, витамин В6, витамин Е, хормона окситоцин (важен за раждането и кърменето) и фибробласти, пише vbox7. Някои животни поглъщат плацентата след раждането и е доказано, че това помага за по-бързото им възстановяване. Някои американски учени твърдят, че подобен ефект може да се наблюдава и при хората.

ЕЛИЦА И АЛЕКСА – БЪЛГАРО-СРЪБСКАТА ЛЮБОВ, КОЯТО ПРЕВЗЕ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Вели се определя за интересна личност, която често буди въпроси в другите. Освен грижите за трите деца, Велислава е инструктор по kangoo jumps и завършва образованието си по спортни танци. Брюнетката е категорична, че в „Игри на волята: България“ има място за домакини и тя е доказателството в това отношение.

Top