Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КАМЕЛИЯ ОТРИЧА: НЯМАМ ВРЪЗКА С РАЧКОВ

КАМЕЛИЯ ОТРИЧА: НЯМАМ ВРЪЗКА С РАЧКОВ

димитър рачков камелия андонова kamelia andonova dimitar rachkov

Нямам връзка с Димитър Рачков! С него сме единствено приятели. Това обяви 39-годишната красавица Камелия Андонова, която от няколко седмици е спрягана като официална половинка на комика. По думите й двамата с актьора са близки повече от година, но нямат лични отношения.

Слуховете, че Камелия е актуалната жена до Рачков, плъзнаха, след като двамата се появиха заедно на парти в популярния клуб „Хасиенда“ в курорта Лозенец. Фотографите на заведението щракнаха двойката да интимничи, а кадрите обиколиха всички медии.

НОВАТА НА РАЧКОВ Е БИВША НА КМЕТ

Рачков бил бесен от появилите се снимки и бил убеден, че те целенасочено се разпространяват от собственика на заведението, за да си направи реклама. В действителност актьорът бил в заведението в компанията на Камелия, която има сладкарница в курорта.

Рачков бил за няколко дни на море там и й предложил да излязат на вечеря, но не като гаджета, а като приятели и колеги, пише „Уикенд“. Те са работили заедно в последния сезон на „Като две капки вода“, където 39-годишната Камелия се занимавал със стайлинга и избирала дрехите на водещите и журито.

„Двамата са близки приятели. Камелия се познава добре и с доскорошната му приятелка Анита. Тя има друга връзка в момента и тези слухове й навредиха“, коментират близки на красавицата.

Top
>