Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВЕСКО ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“: ВЪРНАХ СЕ ОТ АМЕРИКА, ЗА ДА КАЖА: „ОСТАВКА“

ВЕСКО ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“: ВЪРНАХ СЕ ОТ АМЕРИКА, ЗА ДА КАЖА: „ОСТАВКА“

веско-панчев

Върнах се от Америка, за да Ви кажа на висок глас „Оставка“. След толкова дни на масови протести в цяла България, Европа и света не можахте ли да разберете, че не сте желани?!?!! Долни, корумпирани, крадливи, нагли, безморални, безпринципни, отстъпници и предатели на история, род и родина боклуци. Това написа в социалните мрежи финалистът от първия сезон на „Игри на волята“ Веско Панчев.

„Тръгвайте си, за да не бъдете изметени! Не може да тъпчете, подритвате и плуете по националния флаг, народа, историята, дядовците и бабите ни, майките и бащите ни, майките на деца с увреждания, децата на България и техните мечти“, категоричен е той, видя Secret.bg.

МЕГА СБЛЪСЪК: БЛИЗНАЧКИТЕ И ВЕСКО СЕ ПРЕБОРИХА ЗА МЯСТО В “ИГРИ НА ВОЛЯТА”, НО…

„Аз от хубаво не съм заминал в Америка да си търся щастието! За Америка бих се борил, но майка България ми е една! Бръкнахте ми в най-милото дълбоко в българската ми душа и сърце, а като гледам и на милиони българи в България и по света!!! Нося Ви много “любов” от българите в Америка и в частност Чикаго!!!
България е наша, а Вие не сте желани в нея, защото не работите за хората! Не забравяйте, че ние сме вашите шефове и ние караме влака“, допълва Веско.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Върнах се от Америка за да Ви кажа на висок глас ОСТАВКА!!! След толкова дни на масови протести в цяла България, Европа и света не можахте ли да разберете, че не сте желани?!?!! Долни, корумпирани, крадливи, нагли, безморални, безпринципни, отстъпници и предатели на история, род и родина БОКЛУЦИ!!! Тръгвайте си за да не бъдете изметени! Не може да тъпчете, подритвате и плуете по националния флаг, народа, историята, дядовците и бабите ни, майките и бащите ни, майките на деца с увреждания, децата на България и техните мечти! Аз от хубаво не съм заминал в Америка да си търся щастието! За Америка бих се борил, но МАЙКА БЪЛГАРИЯ МИ Е ЕДНА! Бръкнахте ми в най-милото дълбоко в българската ми душа и сърце, а като гледам и на милиони българи в България и по света!!! Нося Ви много “ЛЮБОВ” от българите в Америка и в частност Чикаго!!! БЪЛГАРИЯ Е НАША, а Вие НЕ сте желани в нея, защото не работите за хората! Не забравяйте, че ние сме вашите шефове и ние караме влака! Bulgarian corrupted government it’s time for you to go away! No one wants you anymore! You don’t worth the sweat off my balls! Looks like you want to play, well let’s fucking play… and do me a favor you stupid bastards – bring yourself diapers, because you might need them! See you later….

Публикация, споделена от Vesko Panchev (@vesko.panchev) на

Top
>