Вие сте тук
Начало > Музика > ВИДЕОКЛИПЪТ “ЕДИНЕНИЕ“ ПРЕДСТАВЯ РЕКНАИЛ

ВИДЕОКЛИПЪТ “ЕДИНЕНИЕ“ ПРЕДСТАВЯ РЕКНАИЛ

Рекнаил представя интересния си проект “Единение“, заедно с Dmage. Той е доста различен и за много хора дори странен.

Рапърът въплита идеи от древни учения като кабала, херметизъм и алхимия. Това са науки, които обясняват как и защо се е появила Вселената, а и ние самите като част от нея.

Съвременната наука и в частност квантовата физика, тепърва започват да доказват неща, които са били известни на древните, хиляди години по-рано.

„Всичко това е толкова просто – аз просто се опитах да го преракзажа в песента си. Ние сме творците на собствената си Вселена и ако искаме да бъдем щастливи, трябва да си припомним кои сме и защо сме тук. Да осъзнаваме всеки един момент от живота си, за да можем да го насочим в желаната от нас посока. И както се казва в онова мъдро изречение, преписвано на Петър Дънов – „Ако човек разбере величието на своята душа, ще падне на колене и ще се поклони на себе си.“, коментира Рекнаил.

Юлиан Карапетков, както е истинското име на Рекнаил, е роден на 26 юли 1991г. в Пловдив. Той се занимава с рап от 10 години, а първите му опити са още в гимназията, заедно с най-добрия му приятел Slawek. Тогава двамата наблягат повече на рапа, отколкото на училището, защото това е нещото, което им дава свободата да бъдат себе си. Първите си записи прави в студиото на Цецо от Респект Рекърдс, а след като оставя на заден план музиката, заради университета и работата си, сега Юлиан отново се връща към най-любимото му.

„Имам много идеи за нови песни, а в момента работя по няколко, заедно с един бийтмейкър от Русия, но засега ще запазя името му в тайна.“, добавя Рекнаил пред Live Magazine.

Повече за Рекнаил следете на официалното му Фейсбук страница: https://www.facebook.com/reknail

Top
>