Вие сте тук
Начало > Шоу > ВИКТОР СТОЯНОВ СЕ НАБУТА И ПРИ ЦИТИРИДИС

ВИКТОР СТОЯНОВ СЕ НАБУТА И ПРИ ЦИТИРИДИС

виктор стоянов ергенът viktor stoyanov ergenut

Ерген №1 в Би Ти Ви – Виктор Стоянов, уж трябваше за работи в „Преди обед”, но ще изгрее и във вечерното шоу на телевизията. Бившият гребец ще бъде специален участник в рубрика при Николаос Цитиридис, в която ще бъдат представяни двойки. Целта е да стане ясно дали те са влюбени, или се опитват да заблудят телевизионерите и публиката, че са заедно.

Рубриката, в която ще участва Виктор Стоянов, се казва „Двойка или не?”. В нея ще бъдат задавани въпроси на двама души в интернет. Целта е да стане ясно дали те се обичат и наистина са заедно, или се опитват за заблуждават с цел са блеснат по телевизията. Цитиридис разпитва участниците за подаръците, които двамата си правят един на друг, кой е любимият футболен отбор на другия в двойката, какви са хобитата му и други подобни. След няколко въпроса той и останалите в студиото трябва да предположат дали участниците действително са двойка, или не. Рубриката е излъчвана още преди повече от година и половина и е била обявена като романтична. Сега я възраждат, но със специалното участие на Виктор Стоянов. Точно какво ще прави той в нея, засега не е съобщено. В момента текат записвания за участие.

НА ВИКТОР ВЕЧЕ НЕ МУ ПУКА, ДЕМОНСТРИРА НАВСЯКЪДЕ ЛЮБОВТА СИ

В началото на септември беше съобщено, че Виктор Стоянов става част от екипа на „Преди обед”. Той гостува в студиото на Деси Стоянова и Александър Кадиев, за да повдигне завесата пред своята нова роля в Би Ти Ви, но така и не стана ясно точно какво ще прави пред камерите. Разкри само, че ще изпълнява необичайни задачи и ще прави неочаквани неща. Водещите призоваха зрителите да гледат предаването, за да разберат точно каква ще бъде новата роля на Ергена. Това щяло да стане скоро. Сега Виктор влиза и при Цитиридис, което означава, че ще е на малкия екран и сутрин, и вечер, за радост на многобройните си фенове и фенки.

Бившият гребец напусна работата си в софийски фитнес, за да работи по нови проекти. Това стана още докато се излъчваше предаването с негово участие – „Ергенът”, пише Уикенд. Малко след като се вписа в редиците на безработните, Виктор се включи в театрално шоу, в което участват звезди като Мариус Куркински, Аня Пенчева, Руслан Мъйнов, Албена Михова, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева и др. Цяло лято той успешно обикаля сцените на страната, което явно му е дало самочувствие на актьор. Как ще се справи като водещ? Тепърва ще става ясно.

Top