Вие сте тук
Начало > Издънки > ВИКТОРИЯ КАПИТОНОВА СКРЪНДЗА И ЗА ЧРД, ПОСРЕЩНА ГО ЗАТВОРЕНА ВКЪЩИ

ВИКТОРИЯ КАПИТОНОВА СКРЪНДЗА И ЗА ЧРД, ПОСРЕЩНА ГО ЗАТВОРЕНА ВКЪЩИ

viktoria kapitonova виктория капитонова

Виктория Капитонова е отбелязала символично 28-ия си рожден ден. За разлика от много родни знаменитости, изгрели в риалити формати, които празнуват като за последно всяко духане на свещите, хитрата рускиня е била пестелива.

Изкарала е празника, затворена в дома си само с три приятелки. Мъжът й пък я извел на вечеря, като отметнал повода с една чанта.

КАКВИ СА СЪВЕТИТЕ НА ВИКТОРИЯ КАПИТОНОВА ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА МЪЖЕ

Пресметливата рускиня, която спочели „Ергенът“, не обича излишните разходи, било то и за собствения си рожден ден. Вместо да хвърля пачки по нощните клубове, както правят други родни инфлуенсърки, тя е останаба в собствения си апартамент. На гости са й били само трите й най-близки приятелки, с които е хапнала торта и е пила шампанско.

Това разкри самата Виктория. В края на миналата седмица тя се похвали с въпросната торта – не много голяма, с бяла глазура, украсена с френски макарони, отбелязва Уикенд. Към нея е имало и букет бели рози.

ЗАЛОВИХА ВИКТОРИЯ КАПИТОНОВА С ДИДО КУЛТУРИСТА НА МОРЕ

След женското хапти дошъл ред и на вечеря с приятеля на Капитонова. Двойката не е канила други хора, което се е отразило благоприятно на сметката в ресторанта.

За мъжа на Капитонова, известен в средите като Дидо Културиста, се носят слухове, че е изключително стиснат. Той рядко си развързвал кесията за глезотии, включително за излизания по заведения. Подаръкът му за празника на Вики бил дамска чанта. Колкото и да е скъпа, едва ли може да се сравнява със скъпите бижута, часовници, а в някои случаи – и автомобили, които други родни звезди често получават на личните си празници.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от VICTORIA KAPITONOVA ❤️ (@victoriakapitonova)

Top