Вие сте тук
Начало > Издънки > ВИКТОРИЯ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ЛОВИ МЪЖЕ С ФАЛШИВИ СНИМКИ

ВИКТОРИЯ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ЛОВИ МЪЖЕ С ФАЛШИВИ СНИМКИ

виктория viktora ергенът

Една от най-коментираните участнички в шоуто „Ергенът” тази година се опитва да си хване мъж в интернет чрез фалшиви снимки. Това е Виктория, която стана любима мишена за подигравки на феновете на формата още с появяването си пред камерите. Болшинството от редовните зрители на риалитито не я намират за кой знае колко привлекателна.

Бдителни почитатели на формата обаче откриха нейни снимки в интернет, на които човек трудно би я разпознал. Те до такава степен са обработени с фотошоп, че Виктория изглежда като съвсем различна жена. Няма следа нито от акнето й, което прави впечатление в риалитито, нито от петната по кожата й, пише Хотарена.

ИЗГОНЕНАТА ХРИСТИАНА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ОКАЗА БРЕМЕННА

Лицето й изглежда гладко като порцелан, устните й са сочни и привлекателни, а самата Вики е въплъщение на понятието за фатална жена. Много хора смятат, че с фалшивите снимки момата цели да си хване подходящ ерген, след като стана ясно, че нещата с Алек не са се получили, тъй като е напуснал риалитито, без да избере победителка. Тези снимки, вместо да накарат хората да я харесват повече, станаха повод за още повече подигравки на неин гръб.

Top
>