Вие сте тук
Начало > Събития > ВЛАДИ ВЪРГАЛА КАЦА С ПАРАШУТ НА ФИЕСТАТА В АЛБЕНА

ВЛАДИ ВЪРГАЛА КАЦА С ПАРАШУТ НА ФИЕСТАТА В АЛБЕНА

Най-чаканото лайфстайл събитие на България, 16-тата Модна фиеста Албена, празнува тази година началото на младостта. 16 години, няма друго такова в България, което да се е адържало толкова дълго на върха на вълната. И то не в една стая, не в клуб, а с подкрепата на цял комплекс, какъвто е Албена.

То и на друго място не може и да се проведе, защото никъде другаде няма такива възможности за реализация. Досега  фиестата е била откривана  с черната перла, която е излизала от дълбините на морето, с вожда Нептун и неговите братя, а тази година с Робинзон Крузо, който пристига в това невероятно кътче земя и открива истински оазис на Черноморието.

Всяка година има и международно участие. Тази година присъствието на Салваторе Куоколо е вече факт. Той пристига с бивша и настоящата жена, със сестра си, адвокат, преводач, шофьор и голям линкълн. Разбира се и цял багажник бански от новата му колекция ACQUAMODA.

Цялата хореография на шоуто е поверена на д-р Евгени Евтимов, който е собственик на агенция RE:VIEW Agency.  Докторът прави хореографията вече 8 години за тежкарското събитие. Всичко е с естествени декори – море, пясъци, плажове, нещо което го няма никъде другаде.

От днес е ясно, че Въргала, както е известен Владислав Карамфилов, ще пристигне в ролята на водещ, заедно с Искрен Пецов и Гергана Цветкова, тв водеща, за да изиграе част от скеч на емблематичния си филм „Шменти капели”.

Той обеща да се включи и в състезанието за най-красив тен, постигнат с плажните масла на козметичния гигант Орифлейм, както и да познае вкуса на сладоледа с Нестле Айс Крийм.
Модната фиеста стана запазена марка на Албена и превърна комплекса в лятна столица на модата.

Досега гости на фиестата са били два пъти губернаторът на щата Невада Боб Милър, откривателят на Шарън Стоун – Жан Люк Брюнел, известният италиански дизайнер Салваторе Куаколо, Денис Смирнов, собственикът и дизайнер на модна къща „Хадаса”.

Top
>