Вие сте тук
Начало > Шоу > ВЛАДО ПЕНЕВ НАМЕКНА ЗА ЗАВРЪЩАНЕ НА „ПОД ПРИКРИТИЕ“

ВЛАДО ПЕНЕВ НАМЕКНА ЗА ЗАВРЪЩАНЕ НА „ПОД ПРИКРИТИЕ“

владо пенев под прикритие vlado penev pod prikritie

Актьорът Владимир Пенев възобнови слуховете, че се готви шести сезон на обичаната криминална поредица на БНТ „Под прикритие“. Повод за това даде негова снимка в социалните мрежи и по-конкретно надписът на звездата под нея: „Попов се завръща!“

Повече подробности около евентуалното завръщане в образа актьорът не споделя. Въпреки това фенове веднага изстреляха въпроси относно потвърждението на новите епизоди. Други не пропуснаха възможността да изразят оценката си за труда на Пенев, като обявиха превъплъщението му в Попов за най-доброто му такова.

ЗАХАРИ БАХАРОВ ПРОГОВОРИ ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА “ПОД ПРИКРИТИЕ”

За рестарт на „Под прикритие“ се говори последно миналата година, когато стана ясно, че се кандидатства за финансиране от Националния филмов център за създаването на кинопроект с героите, отбелязва Монитор. Тогава стана ясно, че писането на сценария е вече в ход, като по него работиха Теодора Маркова, Георги Иванов, Невена Кертова и Тео Чепилов.

Пред „Монитор“ от Българската национална телевизия потвърдиха, че са се водили разговори за реализирането на проекта, но няма подписан договор. „Разговори имаше, но нищо не е предоставено като документи и не сме предоставили права на никого“, заявиха от „Сан Стефано“ 29.

Top
>