Вие сте тук
Начало > Шоу > ЯНИ ПЕЧЕЛИ „ФЕРМАТА“ ЗА ВТОРИ ПЪТ?

ЯНИ ПЕЧЕЛИ „ФЕРМАТА“ ЗА ВТОРИ ПЪТ?

яни андреев фермата. yani andreev fermata

Яни Андреев, който спечели третия сезон на „Фермата“, е напът да се окичи с победата още веднъж. Той се връща в играта в предстоящия осми сезон. Отсега пчеларят от хасковското село Козлец се очертава като любимец на зрителите, които му вещаят трофея в новото издание на риалитито. То се завръща в ефир от 3 септември под мотото „Мостът на времето“.

„Фермата“ тази година залага не само на нови лица, но и на част от участниците в предишни сезони. Сред тях ще има най-малко четирима, които вече са печелили формата. Това са Яни Андреев от сезон 3, Ваня Илиева, известна още като Хепи Ванче от сезон 6, Деян Каменов – Дидо от Д2, който спечели сезон 4, и многодетната майка Веселка Маринова от сезон 5.

ОБЯВИХА КОГА Е СТАРТЪТ НА „ФЕРМАТА“, ВЛИЗАТ ПОЗНАТИ МУЦУНИ

Последната миналия път влезе в играта с тежка история на жена, която живее на село на ръба на оцеляването. Сега тя споделя, че се е разделила с мъжа си и е забравила селските драми. Преместила се е в Троян с децата и вместо да отглежда коне както преди, се заела с изработване на сувенири. В града намерила нов мъж, подробностите за когото крие в тайна.

В шоуто влиза и друг бивш участник, който е с ново семейно положение. Това е Димитър Господина – Гуспа от първия сезон на шоуто, който наскоро сподели, че се е разделил с жена си Мая. Това стана, след като „Смени жената“, излъчи епизод с участието на двойката. Гуспа обясни, че снимките са правени преди две години и вече не е с тогавашната си половинка.

От всички обявени досега участници Яни събира най-голямо зрителско одобрение. Симпатичният пчелар се завръщал във „Фермата“ и преди, но за епизодични участия. Той винаги е правил впечатление със своята скромност и отдаденост към „народните“ каузи. Имиджът му е въплъщение на много от качествата, които българите традиционно ценят, затова се харесва и на зрителите на аграрното шоу.

Със 100-те бона, които взе от победата във формата, той обяви, че ще разшири стопанството си в родното село. Година след това се върна в шоуто, за да призове хората да дарят пари за възстановяването на 104-годишната църква в другото му село Книжовник. Най-вероятно ще има мисия и в новия сезон, но каква е тя, не е съобщил.

Top