Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЯВОР БАХАРОВ И РАЯ ПЕЕВА РАЗДЕЛЕНИ?

ЯВОР БАХАРОВ И РАЯ ПЕЕВА РАЗДЕЛЕНИ?

явор бахаров рая пеева raya peeva yavor baharov

Мрачни облаци са надвиснали над отношенията на актьорската двойка Явор Бахаров и Рая Пеева. Задомените гаджета имат нова буря във връзката си, която не е ясно кога и как ще отмине, защото в момента са разделени. И ако лошото време в София е останало за Рая, Явор се радва на хубаво време на морето, където вече тече снимачният процес на втория сезон на хитовия сериал „Съни бийч“.

Бахаров от повече от седмица се намира в непосредствена близост до плажа, след като делото му се отложи, и ще остане там поне месец.

МАЙКАТА НА РАЯ ПЕЕВА Я НАХОКА В ЕФИР

В компанията на колегите си Евелин Костова и Боряна Братоева, Явор си почива от работния процес на плажа и не изглежда особено ведър, отбелязва Лупа. Междувременно Рая се е оплакала на приятелките си, че в общия ми дом двамата спят в различни стаи и не се радват на хармония и близост, а сега вече съвсем са съвсем разделени заради работните ангажименти.

Наскоро пък Бахаров призна по друг повод – във връзка с премиерата на постановката „Отчаяни съпрузи“, в която той и другите му колеги от „Съни бийч“ Бойко Кръстанов и Даниел Пеев играят мъже под чехъл, че на сцената взаимства доста от собствения си личен живот и турбулентна дълга връзка.

Top
>