Вие сте тук
Начало > Край Босфора > СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ СЕ ВЪРНА ПРИ КЕРЕМ БЮРСИН?

СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ СЕ ВЪРНА ПРИ КЕРЕМ БЮРСИН?

серенай саръкая керем бюрсин serenai sarukaq-kerem bursin

Серенай Саръкая се върна при бившия си годеник Керем Бйрсин, тръби в последната седмица турската преса. Пръв за възродената любов написа таблоидът „Магазин“, като авторът на статията дори се закле, че информацията му е от „възможно най-сигурния източник“.

Екранната Девин Акън от сериала „Семейство“ все още не е коментирала сензацията, а спряганият за нейно ново старо гадже дори я отрече. „Понякога журналистите живеят в паралелна реалност“, ояви русокоското от „Сърцето на града“ и „Почукай на вратата ми“.

Керем натири Серенай през 2020 година, защото разбра, че му кръшка с комика Джем Йълмаз. Последният не е красавец, но има славата на голям плейбой. През неговия креват са минали доста хубавици от киното, телевизията и музиката.

НАРОЧИХА СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ ЗА МЪЖЕМЕЛАЧКА

Рогоносецът не се церемонил дълго с невярната си половинка, с която по онова време бил пред венчило. Щом прочлев таблоидите, че дамата на сърцето му има тайно интимно взимане-даване с друг, той проучил по свои канали дали в тиражираната мълва има някаква истина. А когато му докладвали, че изнесеното в пресата е вярно, посочил вратата на прелюбодейката.

В последните години Бюрсин не щеше ид а чуе за бившата си и твърдеше, че съжалява, задето й е посветил няколко години от живота си. „Връзката ми с нея е най-голямата ми грешка“, разправял пред голеги раненият младеж.

Top
>