Вие сте тук
Начало > Край Босфора > НАРОЧИХА СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ ЗА МЪЖЕМЕЛАЧКА

НАРОЧИХА СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ ЗА МЪЖЕМЕЛАЧКА

серенай саръкая serenay sarakaya

Фаталната Серенай Саръкая е известна в Турция не само като многостранна актриса, но и като жена, която има афера все с обвързани мъже. Звездата от „Семейство“, където си партнира с Къванч Татлъту, преди време се срещаше с женения бизнесмен Мурат Сюглюн. Въпреки че той има две малки деца, това не спря красавицата. Романсът между двамата продължи повече от година, но в крайна сметка Мурат се върна при съпругата си.

Завоеванията на Серенай продължават с известния комик и актьор Джем Йълмаз. Според турските медии именно тя е била причината той да напусне приятелката си Дефне Самйели, която познаваме в роляа на Сирен от „Завинаги“. Връзката на Серенай с комика беше доста скандална, защото той е по-голям от нея с 18 години.

СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ НАПОМПА ДУПЕТО СЪС СИЛИКОН

Освен това Йълмаз е известен женкар в турсикет актьорски среди. Преди години той нашумя след като изневери и на актрисата Джансу Дере с една от най-добрите й приятелки.

По време на снимките на сериал „Шахмаран“ Серенай се сближи с Бурак Дениз, който беше в дългогодишна връзка с Дидем Сойдан. Скоро стана известно, че двойката се е разделила, а и самият Бурак е бил забелязван няколко пъти рано сутринта да излиза от къщата на колежката си. Вярно е, че и двете звезди отрекоха връзката си.

Заради тези любовни афери турските фенове й дадоха негласното прозвище „турската разруштилка на дома“. Все пак Саръкая, чиято кариера тръгна след второто място на „Мис Турция 2010“, има лав стори и с известни ергени.

Най-известната й връзка ес. любимеца на милиони жени по света Керем Бюрсин. Двамата бяха сгодени 4 години, всичко вървеше към сватба, но палавата Серенай му изневери изнендващо с плейбоя Йълмаз. Тогава Керем я изгон, след като преди това той проучи по свои канали дали в тиражираната мълма има някаква истина, пише „Галерия“.

СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ СЕ РАЗДЕЛИ С ГАДЖЕТО, А СИЛИКОНЪТ В ГЪРДИТЕ Й СЕ СПУКА

А когато му докладвали, че информацията на таблоидите е точна, посочил вратата на прелюбодейката. Оттогава Бюрсин не ще и да чуе за бившата си и съжалява, че й е посветил няколко години от живота си.

Преди това Серенай имаше годеж и с партньора си от турския „Ориндж Каунти“ Чаатай Улусой. Друг известен актьор в списъка й със завоевания е Октай Кенарча, с когото се снимаше в крими поредицата „Мъжът от Адана“. Днес Октай също не ще да чуе за звездата.

Top