Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЯВОР И ВИКТОРИЯ ВДИГАТ ВТОРА СВАТБА ПРЕЗ АВГУСТ

ЯВОР И ВИКТОРИЯ ВДИГАТ ВТОРА СВАТБА ПРЕЗ АВГУСТ

явор зейн виктория yavor zein viktoria

Големите победители в тазгодишния сезон на романтичното шоу „Един за друг“ Виктория Кузманова и Явор Зайн си казаха „да“ след десет години щастлив живот.

„Официално сме семейство. Пожелаваме си живот, изпълнен с усмивки, прекрасни моменти и силна любов. Нека бъдем здрави ив се така заобиколени от позитивни и истински приятели“, написа булката в социалните мрежи, където сподели част от приказната церемония, състояла се в „Красно село“.

Сред специалните гости на тържеството са били звездният хореограф Атанас Месечков и съпругата му Кремена. „Нека вашата любовна история бъде изпълнена с безкрайна радост, смях и безброй красиви спомени, впускайки се в това пътуване заедно! Нека сърцата ви бият като едно, душите ви да танцуват в хармония, а любовта да нараства с всеки изминал ден. Пожелавам ви живот, изпълнен със скъпи моменти“, коментира танцьорът.

Макар в тесен кръг, двойката не е пестила средства за реализацията на събитието. Очарователната Виктория, позната като една от адреналинките в „Господари на ефира“, е била с бутикова рокля с дължина до земята, гол гръб и дълбоко деколте. В горната си част тоалетът е декориран с едра дантела, мини перли, камъни и блясък.

ПОБЕДИТЕЛИТЕ В „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ЯВОР И ВИКТОРИЯ ВДИГНАХА СВАТБА

По булото има ситни мъниста, очертаващи линията му, падаща малко под кръста. Проверка на изданието показа, че този тип булчински рокли са хит на пазара и се предлагат в ценови диапазон от 5 до 7 хиляди лева, в зависимост от подобренията на модела.

С вкус към детайла се е отнесъл и бившият треньор Явор, залагайки на тъмносин костюм, папийонка в цвят пепел от рози и кърпичка в същия нюанс.

Оказва се, че Явор и Виктория ще правят две сватби, пише „Галерия“. Двамата само са подписали гражданския брак, а големият купон ще бъде на 12 август, когато ще съберат всичките си приятели и цялата рода.

Те се ожениха след бурни изпитания във формата и кратка раздяла преди него. Вики и Явор имат едно дете и са категорични, че тя е чудото успяло да ги събере отново.

Top
>