Вие сте тук
Начало > Музика > ПАПИ ХАНС БОЙКОТИРА НАГРАДИТЕ НА БГ РАДИО ЗАРАДИ ЛЮБО КИРО

ПАПИ ХАНС БОЙКОТИРА НАГРАДИТЕ НА БГ РАДИО ЗАРАДИ ЛЮБО КИРО

папи ханс papi hans

Наградите на БГ Радио не за първи път са оставали съмнения за нагласеност. А случилото се на последната церемония показва, че определено има уговорки.

Иначе защо Папи Ханс демонстративно напуска залата на последните награди, след като статуетката за Най-добър албум получава Любо Киров? При това младият изпълнител беше обявен и като един от участниците в програмата, а негов лайв така и не се случи до края на церемонията.

По време на събитието, което беше миналия уикенд, всички популярни личности, които бяха във ВИП ложата наостриха уши за скандала. Масово се коментирало, че причината Папи да напусне залата с възмущение е наградата „Най-добър албум на годината“, която именно той трябвало да получи. В момента когато номинациите са обявени и той е очаквал да чуе името си като победител, се обявява това на Любо Киров.

Изненадата за Папи очевидно е голяма, а щом напуска и залата на наградите, говори едно, а именно че отличието за Албум на годината му е обещано, но не е спазено. Запознати със ситуацията разказват, че седмица-две преди церемонията, Любо Киров тропнал с крак, че трябва на него да му връчат наградата за албум, а от БГ Радио преценили, че той им е доста по-важен и затова ще дадат това отличие на бившия вокал на група „Те“. Едва ли не заключили, че Папи Ханс е посредствен изпълнител, който утре може и никой да не вълнува. Но пък Любо е класа, с която не могат да се разделят, пише ХотНюз.

БЛАГОЙ СИ ФРЪЦКА НОВИТЕ ЗЪБИ НА НАГРАДИТЕ НА БГ РАДИО

На самата церемония Киров се опита да неглижира конкурента си, като го обяви за най-красив от всички останали претенденти в друга от категориите – Изпълнител на годината. В нея беше номиниран и Миро Костадинов, но победител бе пак Любчо. Коментарът му по адрес на Папи също наля масло в огъня и видимо ядоса младока, подканвайки го към сериозни действия за бойкот.

Прецаканият, навярно с постъпката си ще получи за бъдеще пълен игнор в ефира на БГ Радио, коментират в средите. Подобно нещо не си е позволявал никой друг досега – да е обявен да пее, а минути преди да се качи на сцената да напусне церемонията демонстративно. Но по-важният въпрос, който остава е „Как наистина се определят наградите на БГ Радио?“ Според обявеният регламент, това се случва чрез онлайн гласуване от страна на слушателите на медията. Ситуацията с Любо и Папи обаче говори и за други похвати. Нищо чудно, че досега нито веднъж не са показвани черно на бяло гласовеге в категориите, а са обявявани директно избраните за победители.

Предварителните номинации на радиото също будят съмнения при определянето им. Забелязват се нечувани изпълнители за дебют като Виктория еди си коя или пък номинираните дует Шик, които явно попадат в номинациите по друг начин, коментират в средите. „Номинациите не трябва ли да са на базата на успехите и хитовете създадени през годината, а не на връзкарство?!“, коменитрат възмотени.

Top