Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЮЛИЯ ЮРЕВИЧ ПОКАЗА РУСКИЯ СИ МИЛИОНЕР

ЮЛИЯ ЮРЕВИЧ ПОКАЗА РУСКИЯ СИ МИЛИОНЕР

juliayurevich yulia yurevich юлия юревич

Юлия Юревич публикува рядка снимка на профила си в Инстаграм, на която показва своя любим – руския бизнесмен Сергей Синдраков. Юлия и Сергей, който има интереси в газовия и енергийния бизнес и е един от снабдителите на резервни части за АЕЦ Козлодуй, са двойка от около две години и половина.

Мис България 2007 каза „Да“ на руския милионер още в края на 2020 г. на тайна церемония. Съпругът на Юлия имал разнородни интереси в проектирането, строителството и газификацията. За него това е втори брак. Мъжът се е развел преди няколко години, има и дете. Богатството му се изчислява на над 20 млн. лв.

ОТКРАДНАХА МЕРЦЕДЕСА НА МИС БЪЛГАРИЯ

Хубавицата с украинска жилка винаги е държала личния си живот далеч от прожекторите. Затова и фотото, на което позира с любимия си, и което публикува преди броени дни в социалната мрежа, е нещо, което не е в неин стил, пише woman.bg.

Още преди няколко години красавицата се ориентира към бизнеса с имоти и строителство, а днес се занимава само с частния си бизнес, разбира се, не без помощта на богатия си съпруг. Преди време красавицата имаше 2-годишна връзка със сина на Тодор Батков.

юлия юревич

Top