Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗАХАРИ БАХАРОВ ЗАВЕДЕ КОЛЕГИТЕ В РИМ, ВЛАДО ПЕНЕВ НАРУШИ ЗАКОНА

ЗАХАРИ БАХАРОВ ЗАВЕДЕ КОЛЕГИТЕ В РИМ, ВЛАДО ПЕНЕВ НАРУШИ ЗАКОНА

захари бахаров вергов владо пенев

Захари Бахаров заведе в Рим седем свои колеги заедно с част от семействата им. Те заминаха за представление на спектакъла си „Поетите“, в който рецитират стихове от български творци.

Според слуховете Бахаров е поел разходите по пътуването на групата, тъй като заедно с жена си Диана Алексиева са продуценти на спектакъла.

Заедно с тях двамата към италианската столица са тръгнали Бойко Кръстанов, Малин Кръстев, Теодора Духовникова, Иван Бърнев, Юлиан Вергов и Владо Пенев.

ЗАХАРИ БАХАРОВ ОТВЯ ЦИТИРИДИС

Духовникова взе мъжа си, а Вергов дъщеря си, която също ще става актриса, пише Уикенд. Както се очаква, актьорите са си отделили достатъчно време не само за работа, но и за разглеждане на забележителности.

Те показаха снимки от фонтана Ди Треви, от римските паркове и антични порти на града, както и от музеите на Ватикана, където е Сикстинската капела. Именно там Владо Пенев, който е бивш министър на културата, си позволи да наруши закона, снимайки шедьоврите на Микеланджело.

Сикстинската капела е единственото място в музеите, където е забранено да се снима. Навсякъде има табели, които указват тази забрана, както и служители на музеите, които напомнят за нея.

Въпреки това той е успял да си направи кадър на шедьовора на Микеланджело „Страшният съд“ и дори го публикува в социалните мрежи, за да се похвали.

„Там е забранено да се снима!“, направи му забележка неговият млад колега Филип Буков. „Наистина е забранено да се снима…, но не можах да се въздържа“, оправда се по-възрастният актьор.

Top