Вие сте тук
Начало > Шоу > ОФИЦИАЛНО: ЛЮБО НЕЙКОВ СМЕНЯ ЦИТИРИДИС

ОФИЦИАЛНО: ЛЮБО НЕЙКОВ СМЕНЯ ЦИТИРИДИС

любо нейков lyubo neikov

Любо Нейков и „Комиците“ заемат мястото на Николаос Цитиридис в bTV от 14 юни. Последното предаване на гръка е предвидено за 11 юни. След това шоуто му излиза във ваканция и ще бъдат излъчвани само негови повторения на обяд. Не е ясно дали ще се завърне с нов сезон.

Екипът на Цитиридис ще бъде разпуснат само 3 седмици след като вечерното шоу бе съкратено наполовина. Това стана на 24 май. Телевизионното предаване бе орязано от час на 30 минути с обяснението, че трябва да бъде освободен прозорец за късните новини, които вече започват в 23 часа вместо в 23:30ч, както досега.

В bTV били убедени, че преди предсрочните избори през юли хората се интересуват от новини повече от обикновено, затова решили да им дадат възможност да ги гледат в по-ранен час.

В същото време имаше обещание орязаният половин час от шоуто да продължи да се снима, само че да се разпространява в интернет. Още тогава тази промяна в програмата на телевизията бе разчетена като последно предупреждение за уволнение на Цитиридис.

И ето че 3 седмици по-късно опасенията се потвърждават. Николаос Цитиридис и неговите колеги слизат от ефир, а на тяхно място ще вървят повторения на стари предавания на „Комиците“.

САШО КАДИЕВ ОТКАЗА ДА СМЕНЯ ЦИТИРИДИС

Шоуто на Любо Нейков бе спряно от bTV преди време, но от актуалният сезон бе върнато в ефир и резултатите му се оказват доста добри, пише Уикенд. Затова било предпочетено за запълване на вечерния часови пояс пред повторения на предаването на гръка.

Към момента официалната версия е, че вечерното шоу излиза в лятна почивка. Прави обаче впечатление, че ваканцията идва твърде рано.

Миналата година екипът бе разпуснат чак в средата на месец юли – цял месец по-късно. Това бе предсрочна ваканция заради голям брой заболели от Ковид сред работещите в предаването.

Предшественикът на Цитиридис – Слави Трифонов, пък ваканцуваше единствено през август. Същото бе предвидено и за по-младия водещ, но за тв се оказа по-евтино да работи без него, отколкото да го финансира.

ПРОСТОТИЯ: ЦИТИРИДИС ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА 30 МИНУТИ ПО BTV И 30 МИНУТИ В ИНТЕРНЕТ

Така че ранната отпуска тази година е твърде подозрителна и не е ясно дали няма да продължи и след края на лятото. Отдавна се говори, че „Шоуто на Николаос Цитиридис“ прави твърде нисък рейтинг на фона на вложените в него пари. Затова предаванията стават все по-малко и все по-кратки.

Гръкът има и зимна, и лятна дълга отпуска. Тази зима той си беше вкъщи през целия януари, сега пък се гласи за ваканция през половината юни, целите юли и август и част от септември.

Top
>