Вие сте тук
Начало > Шоу > ЗАЩО РАБУХЧИЕВ НЕ ОТСЛАБВА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

ЗАЩО РАБУХЧИЕВ НЕ ОТСЛАБВА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

георги рабухчиев georgi rabuhchiev

Бавно, но сигурно Георги Рабухчиев, Горилата от „Игри на волята“, се превръща в един от любимците на зрителите. Фитнес гуруто впечатлява не само с физическата си сила, но и с добротата си, факта, че бяга от всякакви скандали и драми.

Но едно нещо впечатлява зрителите на шоуто и то е фактът, че въпреки глада и изтощителните игри, сякаш той не отслабва. Как се получава това? Именно този въпрос последовател зададе на Горилата, а отговорът не закъсня.

„Защото не мога да губя“, пошегува се той, но и сподели истинската причина. „Преди Игрите вече бях свалил 8-10 кг., а вътре свалих още 4-5 кг. Просто съм значително по-едър от всички останали участници. Тоест аз свалям, но и другите свалят заради условията и затова изглежда сякаш аз не свалям“, коментира той.

ГОРИЛАТА РАБУХЧИЕВ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ ОКАЗА РОМАНТИК

„Да съм гладен, е моята суперсила. Глад за победа“, коментира той след победата си в капитанската битка през седмицата.

Самият Рабухчиев иначе продължава да се занимава с треньорска дейност и често споделя упражненията, с които ангажира трениращите при него, отбелязва каналът „ВИП Бокс“. Наскоро той публикува и лого на свой собствен бранд, така че вероятно и ще стартира съвсем скоро нов бизнес.

Top
>