Вие сте тук
Начало > Шоу > ГОРИЛАТА РАБУХЧИЕВ ОТ “ИГРИ НА ВОЛЯТА” СЕ ОКАЗА РОМАНТИК

ГОРИЛАТА РАБУХЧИЕВ ОТ “ИГРИ НА ВОЛЯТА” СЕ ОКАЗА РОМАНТИК

рабухчиев rabuhchiev

За втора поредна седмица племето на Приключенците в “Игри на волята” ще “приключенства” край Дивата река. Въпреки това Георги Рабухчиев се открои със своето геройство.

Горилата, както нарича сам себе се, а и както го наричат в шоуто, показа, че е доста далеч от онези мускулести мъже, които освен с обем не впечатляват с нищо. Той се показва като отборен играч, сговорчив човек и съотборник, на чиято дума може да се разчита.

Но освен всичко изброено, оказва се, че Рабухчиев е и страхотен партньор на жената до себе си… или поне тогава говорят снимките, които той публикува с приятелката си:

ГЕОРГИ РАБУХЧИЕВ: СПОРТЪТ МИ Е ДЕТСКАТА МЕЧТА

Дамата на снимката е отбелязана – тя се казва Катя Николова и е професионален физиотерапевт и треньор. Профилът на Катя за съжаление е заключен, но от малкото общи снимки, които Горилата качва, се вижда, че във физически аспект тя би била също страхотно попълнение за което и да е племе в “Игри на волята”.

Иначе от снимките и сторитата, които Рабухчиев качва, оставаме с впечатлението, че бързо е успял да възвърне формата си след седмиците на Реката.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Georgi Rabuhchiev (@gorilla_rabuhchiev)

Top
body>