Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ЗАЩО ТУРЦИТЕ НЕ ХАРЕСВАТ ДЖАН ЯМАН

ЗАЩО ТУРЦИТЕ НЕ ХАРЕСВАТ ДЖАН ЯМАН

джан-яман

Джан Яман е успял, красив и богат мъж. Той отдавна живее в Италия и от момента, в който се премести, отношението към турската звезда в родината му се промени. Често в социалните мрежи възникват бурни скандали между неговите фенове и хейтъри и всичко това заради противоречивите действия на актьора и многобройните неприятни ситуации с негово участие. Има няколко причини, поради които актьорът е недолюбван в родината си.

ДЖАН ЯМАН СЕ ЗАВРЪЩА В БГ ЕФИРА С НОВ СЕРИАЛ

Пренебрегване на жените и сексизъм – може би това е основният недостатък на актьора. От време на време си позволява двусмислени изявления за непознати жени. В същото време многократно е обвиняван в побои и унижения, но нито едно от обвиненията не е доказано. Освен това една от жертвите призна, че е била добре платена за лъжесвидетелстване.

За да привлече вниманието към себе си, Джан Яман започна афера с италианката Дилета Леота, пише Труд. Миналата година той й предложи брак, а няколко дни по-късно се разбра за бременността на тв водещата. Но след няколко седмици те се разделиха без обяснение. Много фенове на актьора решиха, че всъщност няма никаква връзка, а всичко е просто PR.

ДЖАН ЯМАН ГОНИ УБИЙЦИ ИЗ ПАЛЕРМО

Той е твърде успешен и добър. Яман е не само страхотен актьор, но и успешен модел, отличен адвокат и предприемач. Такива мъже не са много обичани, просто им завиждат. Но въпреки всички минуси на звездата, армията от феновете му по света расте, а Джан предпочита да доказва професионализъм и успех с дела, а не с думи.

Top