Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗАЩО ВЕРГОВ ПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА С ДИАНА ДИМИТРОВА

ЗАЩО ВЕРГОВ ПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА С ДИАНА ДИМИТРОВА

юлиан вергов диана димитрова yulian vergov diana dimitrova

Юлиан Вергов убедително печели войната с колежката си Диана Димитрова. Макар че не го е обвинила директно в побой на работното място, актрисата достатъчно красноречиво даде да се разбере, че именно той е колегата, който я е насинил по време на снимки преди 5 години.

Вергов не е споменал и дума по случая, но вече е на крачка да мине между капките да излезе като победител от бурята, предрича Уикенд.

ВЕРГОВ НЕ СЪЖАЛЯВАЛ ЗА ПОБОЯ НАД ДИАНА ДИМИТРОВА?

Близо 300 коментара са се събрали на официалната страница на Юлиан Вергов във Фейсбук само под една снимка, която актьорът е публикувал там. Става въпрос за негов фотос в най-новата му роля – Поцо в спектакъла “В очакване на Годо“ в театър “Българска армия”. Основната част от тези коментари нямат нищо общо с ролята, а са изказвания в подкрепа на звездата във връзка с обвиненията в побой над неговата колежка.

Актьорът отговаря на всички, които се изказват ласкаво за него. Малкото негативни публикации той оставя без отговор, но не трие от страницата си, както други звезди имат навик да правят.

Позитивните коментари се леят и под другите му публикации, които напоследък не са много. Нерядко се засягат обвиненията на Диана Димитрова, за която стана ясно, че е имала, нещо повече от приятелство“ с партньора си в сериала „Откраднат живот“.

Досега Юлиан Вергов не в обелил публично и дума по този случай. На всеки коментар в своя защита той отговаря неутрално, най-често с “Благодаря“ или „Весели празници!“. Звездата от край време има навик да не оставя без отговор публикациите на страниците си в социалните мрежи. Сега обаче те най-вероятно имат особена тежест за него, тъй като показват, че въпреки тежките обвинения хората продължават да го харесват и да искат да го виждат на сцената и на екрана.

ЮЛИАН ВЕРГОВ Е АКТЬОРЪТ, ПРЕБИЛ ДИАНА ДИМИТРОВА

Диана Димитрова досега не е потвърдила директно, че той я е бил, но направи толкова много намеци за това, че вече едва ли е останал човек в държавата, който се съмнява в обекта на нейните обвинения.

В същото време не само публиката, но и колегите на актьора застават зад него. Вергов е засипан с оферти за работа в театъра, киното и телевизията. Източници на вестника разкриха, че в момента той снима нов филм, който се очаква да излезе по кината следващата година.

Имало отлив от Диана Димитрова. Доскоро актрисата се радваше на много фенове, но след избухването на скандала и разкритията, че е предизвикала агресията на Вергов с грубо вмешателство в личния му живот и провокации към дъщеря му, много хора се обърнаха срещу актрисата. Говори се, че занапред вече няма да ѝ е толкова лесно да си намери работа, както беше в последните 5 години.

Top