Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ЗАЩО ВСИЧКИ МРАЗЯТ ЖЕНАТА НА КЪВАНЧ

ЗАЩО ВСИЧКИ МРАЗЯТ ЖЕНАТА НА КЪВАНЧ

къванч татлъту башар дизер kivanch tatlatu-bashak dizer

Популярният турски актьор Къванч Татлъту спечели любовта на милиони хора по света. В момента той продължава активно да играе в киното, сключва рекламни договори с известни марки, извършва благотворителна дейност и посвещава свободното си време на семейството си.

Изглежда, че такъв позитивен човек от всички страни не може да има хейтъри. Но Къванч, или по-скоро семейството му, често са обект на обиди от фенове. И всичко това заради съпругата си Башак Дизер.

Татлъту се запозна с Башак през 2013 г. и се ожениха през февруари 2016 г., а през 2022 г. се роди синът им Кърт Ефе. И през всичките тези години някои фенове на Къванч буквално проклинаха жена му. Причината е появата на Башак в живота на турския актьор. Дизер е с цели 6 години по-голяма от Къванч и тази възрастова разлика първоначално беше причина за недоволството на зрителите. Много почитатели на Татлъту вярват, че той би могъл да си намери по-красива и по-млада жена, писа „Труд“.

КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ РАЗВЪРЗА КЕСИЯТА, КУПИ ОЩЕ НЕЩО ОГРОМНО

Освен това, съпругата му е личен стилист на турската звезда и работи с него на всички снимачни площадки. И тук, по някаква причина, много фенове на Къванч виждат уловка. Някои пишат обидни коментари за Дизер, обвинявайки я в ревност. Ситуацията се влоши, когато турските медии съобщиха за скандал на снимачната площадка на сериала „Семейство“. Тогава се твърдеше, че Дизер заплашила съпруга си с развод заради страстните му сцени със Серенай Саръкая. Този инцидент обаче така и не получи официално потвърждение.

Пикът на омразата на зрителите настъпи когато Башак забременя. Тогава звездната стилистка беше наричана възрастна девойка, неспособна да роди здраво дете. Много фенове на Къванч Татлъту обвиниха съпругата му, че носи фалшив корем, докато самата тя използва услугите на сурогатна майка. Някои дори бяха сигурни, че псевдо бременността ще завърши с аборт и няма да има дете.

Top