Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗАЩО ВСЪЩНОСТ ОТНЕХА КОРОНАТА НА МИС БЪЛГАРИЯ

ЗАЩО ВСЪЩНОСТ ОТНЕХА КОРОНАТА НА МИС БЪЛГАРИЯ

елизабет кравец elizabet kravec (1)

Надменно самочувствие е една от причините Елизабет Кравец вече да не е носителка на титлата „Мис България“. Новината, че на варненката с украински корени е отнета короната, оповести лично носителят на правата на конкурса, бизнесменът Гаел Бонел Санчес.

По информация на „България Днес“ 18-годишната Кравец се държала супер арогантно с човека, който държи лиценза на конкурса „Мис България“. Това се случило неведнъж по време на рекламни снимки, които са задължителни за носителката на короната.

Другата причина Кравец да е притежателка на короната по-малко от 6 месеца е свързаната с гаджето й. Малко след като бе избрана за най-красива у нас, варненката се залюби с милионерския наследник Атанас Пелтеков. Любимият на Кравец редовно я спирал от това да ходи на фотосесии. Предпочитал мацката му да бъде до него, а не да го оставя за дни. А неявяването на снимки е огромна черна точка за миската.

ОТНЕХА КОРОНАТА НА МИС БЪЛГАРИЯ 2023 ЕЛИЗАБЕТ КРАВЕЦ

„Не искам да коментирам нищо с отнемането на титлата ми като „Мис България“, каза пред „България Днес“ Кравец.

Според ПР експерта Атанас Лазаров скандалът около отлъчената миска ще й се отрази доста положително.

„Тази новина, че вече не е Мис България, ще я изстреля в Космоса“, твърди Лазаров.

След като Кравец вече не е най-красивата българка, титлата отива у първата й подгласничка. Това е Илияна Борисова, която бе избрана през миналата година за Мис Шумен. Момичето е още ученичка.

Top
>