Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ОТНЕХА КОРОНАТА НА МИС БЪЛГАРИЯ 2023 ЕЛИЗАБЕТ КРАВЕЦ

ОТНЕХА КОРОНАТА НА МИС БЪЛГАРИЯ 2023 ЕЛИЗАБЕТ КРАВЕЦ

елизабет кравец elizabet kravec

Отнеха титлата на Мис България 2023 Елизабет Кравец. Това бе обявено на страницата на конкурса от ръководителя Гаел Бонел Санчес.

„Г-н Гаел Бонел Санчес, ръководител на Мис България, с дълбоко съжаление обявява, че е решил да отнеме короната на сегашната Мис България г-ца Елизабет Кравец. Това решение е взето поради неспазване на задълженията на г-ца Кравец и нейно участие в дейности, които противоречат на ценностите на организацията на Мис България.

За, съжаление, тези нарушения увредиха репутацията, имиджа и престижа на нашия национален конкурс за красота, като г-ца Кравец не изпълни задълженията налагани от дадената й титла.

В резултат на това организацията Мис България понесе щети накърняващи нейните бизнес отношения както с дългогодишни партньори, така и с нови такива.

След внимателно разглеждане и обстоен преглед на обстоятелствата, организацията Мис България реши, че тези нарушения подкопават интегритета и репутацията на конкурса и неговата общност.

В резултат на това, г-н Гаел Бонел Санчез няма друг избор, освен да отнеме титлата и короната от г-ца Елизабет Кравец, като това решение влиза в сила незабавно.

Считано от 3 юни г-ца Елизабет Кравец няма право да ползва търговската марка с наименованието „Мис България“ в своята комуникация, включително в социалните мрежи и във фактурите си. Първата подгласничка, г-ца Илияна Борисова, ще поеме титлата на Мис България и ще изпълнява отговорностите, свързани с короната.

Ние имаме пълно доверие в нейната способност да представлява нашата организация с грация, достойнство и в съответствие с нашите ценности.

МИС БЪЛГАРИЯ ОТМЪКНА ИЗВЕСТЕН И БОГАТ ВЛОГЪР ОТ ДРУГА КРАСАВИЦА

Ние разбираме, че това решение може да изненада мнозина. Уверяваме ви, че то не е взето с лекота. Нашият основен ангажимент е насочен към принципите на справедливост, чест и положително представяне на нашия конкурс.

Г-н Санчез е инвестирал значително, за да укрепи престижа на този конкурс за красота, който донесе признание на г-ца Елизабет Кравец. За съжаление, тя се възползва от тази възможност, без да вземе предвид организацията и нейните ценности.

Желаем на г-ца Елизабет Кравец, бивша Мис България, всичко най-добро в бъдещите и начинания.

Многократно сме я уведомявали за проблемите и се надяваме, че тя разбира и уважава основанията за взимане на това решение“ посочват от организацията“, се казва в официалното съобщение.

Top
>