Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БОЯНА ГЕНОВА СПРЕТНА ПИЩНА ПОГАЧА ЗА СИНА СИ

БОЯНА ГЕНОВА СПРЕТНА ПИЩНА ПОГАЧА ЗА СИНА СИ

бояна генова boyana genova

Едно от звездните бебета на 2022 г., синът на инфлуенсърката Бояна Генова и нейната половинка Манол, отпразнува своя първи празник. Става въпрос за ритуала, на който жени орисват детето 40 дни след раждането му , а именно – погачата.

Това е изцяло женско събиране, на което се сервитат само сладки неща. Е, малкият Борис със сигурност няма да помни и миг от празненството, но от снимките в профила на актриса от София – Ден и Нощ се вижда, че е било наистина уютно, весело и красиво тържество.

БОЯНА ГЕНОВА ШОКИРА С КАДРИ ОТ РОДИЛНОТО

За родителите празникът започна рано сутринта с посещение на църква, където свещеник е чел молитва на майката и бебето. Самият празник се е състоял в дома им е бил в зелена гама с тематичен детски принт с всякакви животни. Типично по инфлуенсърски украсата за този повод е пищна, а голямата торта също не липсва.

Малкият Борис е появи на 18 октомври, а за това съобщи самата Бояна в личния си профил в Instagram с публикация и подробности около цялото изживяване, отбелязва vbox7. Броени дни след това тя качи и 20-минутен влог в личния си канал в Youtube, в който по нейни думи показва реалността от раждането по естествен път по един деликатен начин.

БОЯНА ГЕНОВА ПОКАЗА БЕБЕТО СИ БЕЗ КАПКА СТРАХ

Само 10 дни след появата на малкия Борис родната красавица сподели как изглежда и трябва да признаем, че още тогава бяхме възхитени – определено тренировките преди забремяването и по време на бременността си казват думата. Това е начинът тялото бързо да придобие старата си форма.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Boyana Genova (@boyanagenova)

Top