Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НИКОЛЕТА МАДАНСКА ЯДОСА ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ С ТОВА РЕШЕНИЕ

НИКОЛЕТА МАДАНСКА ЯДОСА ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ С ТОВА РЕШЕНИЕ

венелин петков николета маданска

Николета Маданска се готви да се върне в Би Ти Ви напук на вече бившия си мъж Венелин Петков. Докато той се пръска от яд, че е обикновен учител, вместо шеф в телевизия, майката на двете му деца се гласи отново да блесне на малкия екран. Това най-вероятно ще стане след Нова година.

За разлика от Венелин Петков, който беше уволнен като директор на новините и актуалните предавания в телевизията, Николета Маданска все още официално се води на работа там. Дори и да искат, в Би Ти Ви по закон нямат право да прекратят трудовия й договор, преди малкият й син – Михаил, да стане на 3 години.

Той все още няма дори годинка – ще я навърши в края на декември. Малко след това се очаква триумфално завръщане на майката на малкия екран. Наследникът на работата на бившия й мъж – Антон Хекимян, не е длъжен да я върне на старата й позиция като водеща на спортните новини, но най-вероятно ще го направи.

ЗАЕДНО ЛИ СА ВСЕ ОЩЕ ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ И НИКОЛЕТА МАДАНСКА?

Причината – Николета има твърде много фенове, за да бъде изпратена зад кадър, освен това завръщането й пред камерите ще бъде много тежък удар по самочувствието на бившия й мъж, който продължава да се смята за враг номер едно на арменеца. Венелин едва ли ще се радва да види как жената, която го изостави, просперира в телевизията, докато за самия него няма място в голяма национална медия, пише „Уикенд“.

Очаква се завръщането на Маданска да е след Нова година. Преди да се раздели с бащата на двете си деца, се смяташе, че заради него тя ще прекрати договора си с Би Ти Ви. Понеже Петков беше фаворит за следващ шеф на БНТ, всички мислеха, че жена му ще отиде там, когато оглави държавната медия.

Сега обаче я очакват на старото й работно място. Там екипът е нов – няма ги бившите й колежки Елена Яръмова и Флорина Иванова, но се говори, че Маданска и без това никога не е била кой знае колко близка с тях. Тя вече ще дели екрана и ще се състезава по чар с бившата мис България Гергана Гунчева и атлетката Карин Околие, която от скоро е водеща на спорта в телевизията.

Top