Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БЛАГОЙ ГЕОРГИЕВ Е НЕУЗНАВАЕМ, РЯЗКО СЕ ОТЪРВА ОТ СЛАНИНКИТЕ

БЛАГОЙ ГЕОРГИЕВ Е НЕУЗНАВАЕМ, РЯЗКО СЕ ОТЪРВА ОТ СЛАНИНКИТЕ

благой георгиев blagoi georgiev

Сред тазгодишните големи скандали в България, за които буквално всички разбраха, е този между родните звезди – Златка Райкова и Благой Георгиев. Причината за раздялата им към момента все още не е ясна, но по думите на Златка става въпрос за изневяра.

В последното интервю на бившия футболист той напълно отрече да е имал връзка с Полина по време на съжителството си с плеймейтката, но в случая не можем да вярваме на нито един от двамата, тъй като в момент бяха твърде афектирани от случилото си.

БЛАГОЙ ГЕОРГИЕВ СВЕТНА ЗЪБИТЕ И НА ЖЕНА СИ СРЕЩУ 20 БОНА

Е, хубавата новина и за двамата е, че бързо намериха сили да продължат напред – Благо вече е щастливо женен мъж, а Златка е сгодена на бившия тенисист Карен – сватбата е догодина.

Многодетният татко през годините е доказал, че доста бързо се влюбва, но и доста бързо разлюбва хубавиците, с които влиза в уж сериозни връзки, отбелязва vbox7. Наистина сме любопитни как ще се развият нещата тук в любовен план, но засега сме леко притеснени за него.

ЗЛАТКА РАЙКОВА: С БЛАГОЙ ОБИДИХ СЕБЕ СИ

Благой Георгиев винаги е поддържал страхотна спортна форма – въпреки че футболът в неговия живот е минало. Тренировките извън фитнес залата са му дости любими, което е напълно разбираемо. Но какво се случва с неговото телосложение? От последната му снимка в Instagram буквално се стъписахме, защото бившият спортист буквално се е стопил.

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)

Top