Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗЛАТКА ДИМИТРОВА ПОКАЗА ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИТЕ СИ ГЪРДИ

ЗЛАТКА ДИМИТРОВА ПОКАЗА ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИТЕ СИ ГЪРДИ

черната-златка-chernata-zlatka

Ще се окаже, че Черната Златка има повече интелект от русата. Не, не става въпрос за цвят на косата, а за публични изцепки. Русата още обича да върти старите номера, сякаш все още сме 2009 г., но някои неща не се променят. Златка Димитрова не разкрива нито един детайл за личния си живот, след като се раздели с Кирил Танев. Райкова обаче държи да демонстрира новата си арменска тръпка и не се вълнува, че малко се излага.

Е, Златка Димитрова е на тотално друга вълна в живота си, не се вълнува от клюките по неин адрес и си живее спокойно. Наскоро мацката качи ново фото в Instagram, на която пъчи големите си бомби. Някои бързо заподозряха, че показва обновен бюст, но Златка не се е похвалила, че е правила нова корекция.

ЗЛАТКИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СИ ГИ МЕРЯТ

„Не ти ли тежат толкова големи гърди“, питат последователи под други снимки, а други са доволни от гледките, които Златка им предлага безплатно.

В последно време Златка е доста тиха, но в началото на годината предизвика скандал, отбелязва vbox7. Риалити звездата се щракна в нелепа поза сред куп яйца, а потреители скочиха: „Как не те е срам да се снимаш така и да се подиграваш с храната?“. Златка обаче избесня в неин стил и отсече: „Пълно е с фалшиви моралисти… Ако не можете да направите или кажете нещо добро, просто замълчете! От злоба светът няма нужда!“.

Top