Вие сте тук
Начало > Музика > ПАПИ ХАНС ОТВЯ ПРЕСЛАВА И АЗИС ПО ХОНОРАР

ПАПИ ХАНС ОТВЯ ПРЕСЛАВА И АЗИС ПО ХОНОРАР

папи-ханс

Ексцентричният Папи Ханс отвя почти всички поп и чалга изпълнители по хонорари. Поетът, който се изявява и като певец, внимателно подбира изявите си пред публика и е поставил висока тарифа за частни събития, пише „България Днес“ от изненадани негови клиенти.

„Предложихме му да вземе участие в наше събитие, на което да изпълни няколко песни, но той поиска изненадващо висока сума. За сравнение подобен хонорар получава Азис, а Преслава и Галена значително по-малко. Колегите му от поп бранша искат наполовина. Така и не разбрахме защо тарифата за него е толкова висока“, коментират изненадани мърчандайзери от агенция за събития.

ЗАЩО ПАПИ ХАНС Е В ДЕПРЕСИЯ

Папи Ханс издаде стихосбирка след дългогодишна пауза и се радва на огромен успех. Според негови близки именно това е причината за рязкото покачване на хонорара му. Поетът не искал в този момент да приема участия, на които да се изявява с песни и текстове като „Кекс“ и „Суперпалав“.

Той предпочита да се съсредоточи върху творческата си кариера, защото стихосбирката така или иначе също му носи приходи. Друга причина за високата тарифа вероятно се крие в приятелството му с фолкпевеца Азис, коментират сценични агенти. Кралят на фолка е известен с факта, че никога не се съгласява да пее за по-малко от петцифрена сума.

В предаването „Търси се“ чалга изпълнителят направи изненадващо признание.

ЕТО С КОГО СЕ ГУШКА ПАПИ ХАНС, ОБЯВИ НОВА КНИГА

„Аз нямам брат, но той най-силно се доближава до това усещане“, сподели попфолк звездата за Папи Ханс.

По думите на Владимир, както е истинското име на поета Папи, неговата приятелка – актрисата Сара Драгулева, е най-голямата му муза.

„Аз от самото начало знаех, че това е момичето за мен“, разкрива Папи Ханс.

Top