Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕТО КОГА ИЗЛЪЧВАТ „ЕРГЕНЪТ 2“, ТАЗИ ГОДИНА НЯМА ПЛЕЙМЕЙТКИ

ЕТО КОГА ИЗЛЪЧВАТ „ЕРГЕНЪТ 2“, ТАЗИ ГОДИНА НЯМА ПЛЕЙМЕЙТКИ

евгени генчев evgeni genchev

Пианистът Евгени Генчев, който е новата звезда в риалити предаването „Ергенът“, вече избра победителката в новия сезон и потенциалната си бъдеща половинка.

След три месеца изтощителни снимки в турския курорт Бодрум екипът на предаването вече се прибра в България. Според хора от екипа тази година шоуто няма нищо общо с миналогодишното издание. Продуцентите, засипани от негативни коментари най-вече за интелектуалното ниво на кандидатките и крайно режисираните сцени, са си взели поука.

СНИМКИТЕ НА „ЕРГЕНЪТ“ ПРИКЛЮЧИХА, ЕВГЕНИ СИ НАМЕРИ ЖЕНА

Новият формат ще стартира на екран през февруари, а кандидатките не са предимно плеймейтки, сред тях имало писателки, художнички и жени с по няколко дипломи. Заявка, че предаването сменя посоката, бе самият избор на ергенът. За разлика от Виктор Стоянов, който е фитнес инструктор, Евгени Генчев е познат в арт средите не само у нас, но и в Европа.

Най-горещият слух около снимките бе, че Ваня Щерева ще се бори за сърцето на Ергена. Тя подхрани клюките с няколко снимки от Бодрум, но после призна пред столичен вестник, че е част от екипа на шоуто, но не като участничка. Най-вероятно Щерева е един от сценаристите на предаването.

Познатата от ВИП Брадър Розмари Тишер също е сред участничките в „Ергенът“. Тя няма никакви естетически корекции по себе си и вероятно разчита именно на това, за да омае Генчев.

Top