Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗЛАТКА РАЙКОВА: НАЙ-НАКРАЯ СРЕЩНАХ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ

ЗЛАТКА РАЙКОВА: НАЙ-НАКРАЯ СРЕЩНАХ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ

златка райкова карен zlatka raikova karen

Златка Райкова е категорична, че най-накрая е срещнала голямата любов. Русото изкушение се сгоди за новия си мъж Карен.

„Никога няма да го оставя!“, заявила плеймейтката пред приятелки.

Златка се хвана с бившия тенисист, след като се раздели с Благой Георгиев. Райкова и мъжът от арменски произход имат бурна любов. Двамата много си допадали, били силно привързани един към друг. А скоро планирали да създадат и семейство.

ЗЛАТКА РАЙКОВА: С БЛАГОЙ ОБИДИХ СЕБЕ СИ

Първо обаче чакали да станат законна двойка. Засега Райкова и Карен кроят планове да се оженят през следващата година.

Новият на русата Златка се грижил като истински татко за рожбата й. Силиконката има дете от бившия си Благой Георгиев, ала Карен го приемал за свое.

Близки до Райкова били възхитени от новия мъж в живота й. Освен че, след като се залюбили, Злати започнала да сияе, Карен нямал нищо общо с Джизъса. Много от близките на Райкова не одобрявали връзката й с бившия футболист. Не така обаче стоят нещата с годеника, пише България днес.

ЗЛАТКА РАЙКОВА ПРИЗНА, ЧЕ Е НИМФОМАНКА

„Карен е по-добрият избор от Благой“, категорични са близки до фурията. А Златка напълно споделяла мнението им.

Райкова призна преди време, че е издържала Джисъза. За разлика оттогава, сега Карен се грижи за всяка прищявка на силиконовата бомба. И я глези като истинска принцеса.

„Аз плащах издръжките на децата и частното училище на дъщерята на Благой. Кредитите и заемите му ги плащах аз. Сметките вкъщи и дрехите на децата му съм поемала аз. Не спях и работех. Нямам думи колко съм обидена. Не спях и работех, за да ги издържам“, откровена бе преди месеци Райкова.

Top