Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГОДИНА СЛЕД УЖАСА: УБИТ ЛИ Е ДЕНИС ТЕОФИКОВ?

ГОДИНА СЛЕД УЖАСА: УБИТ ЛИ Е ДЕНИС ТЕОФИКОВ?

denis teofikov денис теофиков

На 24 октомври измина цяла година от трагичния ден, в който младата попфолк звезда Денис Теофиков си отиде от този свят. Смъртта на 21-годишния певец обаче остава все така обвита в мистерия, а версиите за инцидент, самоубийство или убийство продължават да фигурират в точещото се безкрайно разследване.

Макар по неофициални данни Денис сам да е посегнал на живота си, мнозина негови близки са убедени, че това е абсурдно и прилича на опит да се прикрие истинският виновник за трагедията. Хитовите певци Кали и Галин са сред тези, които твърдят, че Теофиков не се е самоубил, но така и не уточниха какво, според тях, се е случило във фаталния 24-и октомври 2021 г.

ЕДНА ГОДИНА БЕЗ ДЕНИС ТЕОФИКОВ

„Никой не вярва, че Денис се е самоубил! Все още убиецът му се разхожда спокойно“, твърди пожелал анонимност служител от продуцентската компания на младия певец. От прокуратурата официално твърдят, че разследването продължава, а тезата за самоубийство е била отхвърлена и по-скоро става дума за инцидент. Свидетелите, които били 6-7 човека, няколко пъти променили показанията си за изминалото време.

Зловещата сцена се е разиграла около 13 часа на 24.10 миналата година, когато 21-годишният Теофиков пада от апартамента на свой приятел.

Певецът бил на гости, но в един момент нещо се е объркало. Различни източници твърдят, че там е било и гаджето на младежа – Алекса.

Приятелят на Денис е отведен в полицията, където е разпитан. В апартамента му са открити наркотици. Негови приятели споделят, че младият поп фолк изпълнител е бил в депресия през последните няколко месеца.

ЕМИЛИЯ ПУБЛИКУВА ПОСЛЕДНАТА ПЕСЕН НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ

Изпълнителят от „Пайнер“ е бил много неустойчив и поради психическия тормоз, който му е оказвал продуцентът му Николай Пашев, безапелационни са хора от гилдията. Пашев е глобявал постоянно Теофиков, като от време на време му е орязвал даже 4-цифрени суми. От известно време Денис е имал проблеми и с лихвари, твърдят сътрудниците му.

Роднини на певеца стартираха частно разследване, от което също няма резултат. Все още се вадят и събират доказателства – чатове, видеа и разкази, проследяващи връзките на 21-годишния юноша с хората в най-близкото му обкръжение, с продуцента му Николай Пашев и диджет Цеци Лудата Глава, който е бил негов озвучител, както и такива, свързани с въпросната съдбовна вечер.

Top