Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПОЛИНА НА ДЖИЗЪСА СЕ ПОЯВИ С НОВ НОС, ИЗДОКАРА СЕ КАТО ЛИДИЯ

ПОЛИНА НА ДЖИЗЪСА СЕ ПОЯВИ С НОВ НОС, ИЗДОКАРА СЕ КАТО ЛИДИЯ

благой георгиев джизъса blagoi georgiev djizusa

Носовете в поп фолка са дело все на един и същи хирург, но по-неприятното е, че повечето пациентки имат все един и същи вкус. Поредната ще се окаже Полина Спасова, вече Георгиева, по-известна като новата жена на Благой Георгиев. Както знаем, жената до Джизъса не е от най-активните онлайн и новостите около нея разбираме благодарение на по-възрастният ѝ съпруг.

Снимката е от стори на Джизъса и ако се абстрахираме от факта, че и двамата са буквално оранжеви от филтри, вниманието ни ще бъде привлечено именно от носа на Полина.

ДЖИЗЪСА РЕМОНТИРА И НОВАТА СИ, ПОЛИНА СИ КЛЪЦНА НОСА

Освен че са фенове на едни и същи оранжеви филтри в Instagram, младото семейство са фенове и на фасетите, отбелязва vbox7. Въпреки че на тази последна снимка конкретно Полина не е усмихната, това беше едно от първите неща, които всички забелязаха когато Джизъса обяви новата си връзка.

Иначе семейство Георгиеви поспряха малко с екзотичните пътувания. Двамата замениха екзотиката на Тайланд и красивите плажове на Гърция с уюта на българското село.

Наскоро Благой Георгиев качи поредните снимки от свети места, като този път ставаше въпрос за не толкова популярния Дивотински манастир.

ПОЛИНА ДЖИЗЪСА

Top