Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ФИЛИП КИРКОРОВ НАБИ ФЕН С БУКЕТ

ФИЛИП КИРКОРОВ НАБИ ФЕН С БУКЕТ

филип киркоров filip kirkorov

Певецът Филип Киркоров удари с букет цветя в лицето мъж от публиката по време на концерт в Казахстан, като видеозапис от случката беше публикуван в интернет.

На кадрите се вижда как избеснелият музикант слиза от сцената в залата, удря два пъти зрителя с цветята, захвърля букета на сцената и продължава да пее.

Екатерина Успенская, представител на естрадната звезда с български корени, заяви, че Киркоров е ударил с цветята си член на екипа, понеже не допуснал фенове до сцената.

КОЛКО МИЛИОНА ПЕЧЕЛИ ФИЛИП КИРКОРОВ

В руските медии бе публикувано и видео от друг инцидент от концерта.

В края на изпълнението си Киркоров с букет цветя в ръце удря и гони от залата човек от публиката, който си е купил билет, пише Телеграф. А други почитатели се снимали до него и се опитали да му връчат цветя.

По-рано в Telegram се разпространи видео от най-голямата сцена в узбекската столица – Двореца на народната дружба в Ташкент.

Както отбелязват медиите, Киркоров не нацелвал нотите, а според коментарите той се е скарал и с руско-узбекската певицата Наргиз, която не е могла да сдържи емоциите си и се изразила нецензурно, след като видяла плаката за концерта му в Узбекистан.

ФИЛИП КИРКОРОВ СЕ ОМЪЖИ  

По време на шоуто Киркоров посветил цяла реч на Наргиз, като я нарекъл „изродка“ и заявил, че „който не може да обича, никога няма да изпее любовна песен, никога няма да успее“.

Много от зрителите са останали недоволни от изпълнението на певеца и отбелязали, че не са си купили билети за концерта, за да слушат разправиите между изпълнителите.

Top