Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗЛАТКА СЕ БУТА ОТНОВО ЗА „КАПКИТЕ

ЗЛАТКА СЕ БУТА ОТНОВО ЗА „КАПКИТЕ

златка райкова zlatka raikova

Златка Райкова, която очаква съвсем скоро да се роди второто й момченце, сподели с фенове, че много харесва предаването „Като две капки вода“ и би искала отново да участва в него. „За съжаление, в момента няма как. Предпочитам това шоу, защото е позитивно. На останалите само хвърлям по едно око“, казва Златка. Тя не коментира дали гледа бившия си Благо Георгиев, който все още е в „Сървайвър“, за разлика от Георги Валентинов, също неин партньор, който вече е извън играта.

Без отговор Златка остави и въпроса дали се интересува от половинката на Благо – Поли, която пожела да се разведе с футболиста, тъй като се „осъзнала“, че той не е човек за нея.

Райкова с охота коментира напредналата си бременност от настоящата половинка Карен. Тя сподели, че ще роди със секцио, защото естественият метод я плаши и вече има дата за раждане, която няма да сподели от суеверие. Блондинката издаде и тайната си за бързото отслабване, което планира, малко след като бебе номер две ще се появи на бял свят. До момента Райкова е качила 8-10 кг, но това никак не я притеснява, защото е готова за действие веднага щом роди. Всъщност правилата, които следва Златка, са съвсем обичайни за всеки, който иска да се раздели с няколко килограма, а именно – ограничаване на сладко и много спорт. „И в момента спазвам тези условия, като не вечерям късно“, изповяда се блондинката.

ЗЛАТКА И КАРЕН ДЕБЕЛЕЯТ УДАРНО

Относно това дали ще си вземе домашна помощница, Златка бе категорична: „Едва ли. Ще разчитам основно на таткото. Досега той се справя перфектно с всичко, за което го помоля. Освен това много обича деца и се разбира перфектно с малкия Благой“, казва Златка, пише „България днес“.

Двамата с партньора й вече са готови с детската стая и обзавеждането за бебето. И двете деца на моделката имат самостоятелни стаи, а за предстоящото раждане много се вълнуват и родителите на Карен, и нейните.

Top