Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАЙНА КАРАЯНЕВА ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА С БАШАР

РАЙНА КАРАЯНЕВА ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА С БАШАР

райна караянева башар рахал raina karayaneva bashar rahal

„Няма такова нещо като „Раздяла – раздяла!“. Всичко, изписано дотук, са абсолютни слухове!“, категорично отсече мълвата за разлъката си с актьора Башар Рахал красивата Райна Караянева.

Мълвата тръгна мълниеносно преди броени дни в медийния обхват заради… липсващи фотоси от профилите им в интернет пространството, уточни Райна. „И двамата се смеем на това колко дълго време отне само заради едно изтриване на снимки от социалната мрежа някой да сътвори подобно нещо.

„Ще ги върнем обратно, ако трябва!“, каза ни тя с усмивка и добави, че няма нищо сериозно, което да се коментира в момента. „Това са някакви наши си неща. Но цялата информация, до която и двамата достигнахме, е изфабрикувана и е много-много далеч от истината! Знам какво включва работата в медиите – в момента уча журналистика в Софийския университет. Така че – очаквах подобно нещо“, споделя ни още за мнимия финал между нея и половинката ѝ Башар Караянева.

БАШАР РАХАЛ И РАЙНА СЕ РАЗДЕЛИХА

Рахал, от своя страна, беше артистично лаконичен и не пожела да коментира по никакъв начин злите езици и хорските приказки. Но за сметка на това не стоят така уклончиво нещата в личните взаимоотношения между колегата му Калин Врачански и доскорошната му изгора Александра Стоянова. Влюбените пилета, за които най-близкият им кръг от хора дори очакваха Менделсоново логично продължение на връзката им като етап, болезнено се разделиха преди няколко месеца.

Съвместният им живот така и не доведе до по-сериозна развръзка, с която вече прехвърлилият 40-те години очарователен актьор да се обвърже.

Top