Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГЕРГАНА Е БРЕМЕННА С ПЪРВА РОЖБА

ГЕРГАНА Е БРЕМЕННА С ПЪРВА РОЖБА

gergana-гергана

Гергана е в очакване на първата си рожба. Певицата бе забелязана в напреднала бременност да се суети между кабинетите в столична болница, но изглеждала толкоз променена, че е два ли някой от останалите чакащи е успял да я разпознае.

Изпълнителката, която 30 ноември ще отбележи 39-я си рожден ден, била без капка грим. Косата й все така руса, но в друг нюанс, а не както в началото на кариерата. Към днешна дата е значително скъсена и я носи вдигната на небрежен кок. Иначе макар да е в 8-9 месец от бременността си, не е наддала много, твърди “Уикенд”.

Придружавал я бившият футболист Стойко Сакалиев, с когото са първи братовчеди. Той носел голям куфар, така че нищо чудно да е влязла в болницата, за да ражда.

ГЕРГАНА СТАНА КАСИЕРКА В МАГАЗИН

От 2021 г. Гергана прекрати музикалната си кариера, а няма нова песен от 2018 г. Напоследък страни и от медиите, но изглежда това е търсен ефект, след като през 2015 г. името й бе забъркано в скандал с плагиатство.

Песента й „Твоите думи“ бе свалена от ефир и от интернет, след като „Господари на ефира“ разкриха, че в нея са използвани вокали от революционната песен „Всички те имат танкове“ на младата палестинска певица Шадиа Мансур.

Top
>