Вие сте тук
Начало > Спорт > „ЗЛАТНАТА“ МАДЛЕН ПРИКЛЮЧИ СЪС СИНА НА СЛАВИ БИНЕВ

„ЗЛАТНАТА“ МАДЛЕН ПРИКЛЮЧИ СЪС СИНА НА СЛАВИ БИНЕВ

мадлен-калоян-бинев

Една от най-известните спортни двойки в България вече е в миналото. “Златното момиче” Мадлен Радуканова и таекуондистът Калоян Бинев са разделени.

Гимнастичката от ансамбъла и синът на Слави Бинев са сложили край на връзката си през пролетта. За разлъката призна наскоро и чаровната Мадлен. В час феновете на въпрос „Имаш ли гадже“, тя отговори кратко и ясно „Не“. Освен това двамата са изтрили всичките си общи снимки в социалната мрежа.

Мадлен и Калоян бяха заедно около две години. Връзката им започна в края на 2017-а двамата са запознаха покрай сестрата на Калоян – Елена, която бе съотборничка на Мадлен. В началото те криеха отношенията си, но след половин година заедно разкриха връзката си. Бяха лудо влюбени и се подкрепяха.

Калоян следваше любимата си на състезанията й в България. Тя от своя страна на няколко пъти го посрещаше на летището след успехи в чужбина. Двамата споделяха една голяма мечта – медали от Олимпийските игри. Каква е причината за раздялата им не е ясно, но тя е изненада за мнозина пише „България Днес“.

Щерката на футболния треньор Милен Радуканов беше част от индивидуалния национален отбор, но реши да се включи в селекцията на ансамбъла през лятото на 2016-а. Красавицата бе избрана от новата треньорка на представителния тим Весела Димитрова заедно със сестрата на Калоян – Елена.

Спортната кариера на Калоян също е на много високо ниво. Синът на бившия народен представител и евродепутат Слави Бинев впечатлява със своите успехи още от детска възраст и вече може да се похвали с европейска титла.

Top
>